A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Super Mario Bee Mario szupererő csomag 71393

LEGO Super Mario mhruha a zmmg, interaktv jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Super Mario Bee Mario szupererő csomag
SKU 71393
EAN 5702016912821
Darabok 13
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 2 583 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Super Mario Bee Mario szupererő csomag 71393 leírás

Turbózd fel egy kis izgalommal a LEGO Super Mario játékélményt a Bee Mario szupererő csomag (71393) segítségével! Tartalmaz egy interaktív méhruhát LEGO Mario számára (a figurát a csomag nem tartalmazza), ami lehetőséget nyújt a játékosnak ahhoz, hogy extra digitális érméket gyűjtsön a „repüléssel”, emellett zümmögő hangokat is kivált. A készlet szuper ajándék kreatív gyermekeknek, akiknek megvan a LEGO Super Mario kezdőpálya készlet 71360, ami tartalmazza LEGO Mariót, vagy a 71387 készlet, amiben LEGO Luigi figurája található.

Szórakoztató alkalmazás
Az illusztrált építési útmutatót megtalálod a csomagban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is. Az alkalmazás egy biztonságos fórumot is nyújt a gyermekeknek, ahol megoszthatják ötleteiket, építési- és játékinspirációkat szerezhetnek, és még sok más, szórakoztató tartalom is vár rájuk.

Korlátlan, kreatív szórakozás
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók saját, egyedi pályákat építhetnek az önálló vagy csoportos játékhoz.

  • Turbózd fel a LEGO Super Mario játékot ezzel a Bee Mario szupererő csomaggal (71393), amelyben egy interaktív ruha is található LEGO Mario számára (a figurát a csomag nem tartalmazza).
  • Ez a kockákból épült kiegészítő a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletben megtalálható LEGO Mario figurával vagy a Luigi kalandjai kezdőpálya (71387) készlet LEGO Luigi figurájával kompatibilis.
  • Amikor LEGO Mario ezt a ruhát viseli, a játékosok extra digitális érméket szerezhetnek a figura „repülése” során, miközben zümmögő hangok hallhatók.
  • A csomag emellett virág és zöld „fű” LEGO elemeket is tartalmaz, amelyekkel a gyermekek kibővíthetik a pályájukat, a mellékelt, illusztrált útmutató pedig megkönnyíti számukra az építést.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, inspirációt a kreatív építési- és játékmódokhoz, és még sok minden mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • Ez a gyűjthető építőjáték fantasztikus születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, amivel személyre szabhatják LEGO Super Mario kezdőpályájukat és kiegészítő szettjeiket is.
  • A kezdőpályákkal és a kiegészítő szettekkel más LEGO Super Mario szupererő csomagok is használhatók, többek között a Frog Mario szupererő csomag (71392) is.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a népszerű Super Mario karaktereket, így korlátlan lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák és megalkossák saját, egyedi pályáikat.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.