A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A penguin család havas kalandjai kiegészítő szett 71430

pts egy varzslatos, havas vilgot a kreatv jtkhoz a LEGO Super Mario penguin, kispenguin s Goomba figurkkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A penguin család havas kalandjai kiegészítő szett
SKU 71430
Darabok 228
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 7 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A penguin család havas kalandjai kiegészítő szett 71430 leírás

Játssz és alkoss egy vidámsággal teli szintet a LEGO Super MarioA penguin család havas kalandjai kiegészítő szettel (71430)! 7 éves vagy annál nagyobb gyerekeknek szóló építőjáték 3 Super Mario figurát – LEGO kockákból épült penguin, kispenguin és Goomba –, egy megépíthető jégbarlangot, egy korcsolyapályává átépíthető jégcsúszdát, 2 halfigurát és egy szánkót rejt, hogy inspirálja a kreatív játékot.

Az interaktív játékért add hozzá a LEGO Mario, LEGO Luigi vagy LEGO Peach figurákat a LEGO Super Mario kezdőpályákról (71360, 71387 vagy 71403 – mindegyik külön kapható), és szerezz digitális érméket azért, hogy segítesz a kispenguinnak megtalálni a szülőjét, legyőzöd Goombát, és így tovább.

A készlet, amely vidám ajándék lehet a gamereknek, kiegészül a LEGO Super Mario alkalmazással. Töltsd le az alkalmazást építési útmutatókért, inspiráló ötletekért a különféle építési és játékmódokhoz, és egy biztonságos fórumért, ahol a gyerekek megoszthatják alkotásaikat.

  • LEGO Super Mario építőjáték gyerekeknek, Goomba figurával – Játssz a jégbarlangban, menj szánkózni és korcsolyázni A penguin család havas kalandjai kiegészítő szettel
  • 3 LEGO Super Mario figurával – LEGO kockákból épült penguin, kispenguin, Goomba figura téli sapkában és 2 halfigura
  • Örömteli játék – Lógj együtt a penguinokkal a barlangban, segítsd nekik leszánkózni a jégcsúszdán, vagy alakítsd át a csúszdát korcsolyapályává!
  • Interaktív digitális játék – Segíts LEGO Mario-nak, LEGO Luigi-nek vagy LEGO Peach-nek (a figurákat a szett nem tartalmazza), hogy a kispenguin megtalálja a szülőjét, szánkózzanak a jégen, legyőzzék Goombát, és így tovább!
  • Ajándékötlet gamereknek, 7 éves kortól – Lepd meg a gyerekeket ezzel a kis LEGO szettel. Az interaktív játékhoz szükséges egy LEGO Super Mario kezdőpálya (71360, 71387 vagy 71403)
  • LEGO Super Mario alkalmazás – Töltsd le a LEGO Super Mario appot, ahol építési útmutatókat, kreatív inspirációt és még sok minden mást is találsz. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.com/devicecheck oldalon
  • Inspiráld a gyerekek kreativitását! – Az önálló vagy a társas elfoglaltsághoz is klassz LEGO Super Mario játékkészletek órákon át tartó érmegyűjtő mókát és számtalan kreatív kihívást rejtenek
  • Hozz létre egy jeges szintet – A 228 elemből álló, moduláris építőjáték 9 cm magas, 22 cm széles, 12 cm mély, és más LEGO Super Mario készletekkel is kombinálható

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.