A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Alkosd meg a Nintendo Entertainment System-et LEGO stlusban!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Nintendo Entertainment System
SKU 71374
Darabok 2646
Sorozat LEGO UNKNOWN
Kor 18+ év
LEGO ár 109 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Nintendo Entertainment System 71374 leírás

Szereted a videojátékokat? Régebben sokat játszottál a Super Mario Bros.-szal? Vagy egyszerűen csak imádod kreatív tevékenységekkel elfoglalni magad a szabadidődben? Ha igen, akkor ez a nosztalgikus LEGO Nintendo Entertainment System (71374) modellkészlet tökéletes számodra.

Valósághű és interaktív
A kockából épült NES tele van valósághű részletekkel, például egy nyitható, zárófunkcióval ellátott nyílással a játékkazettának, valamint egy kontrollerrel, amely csatlakozókábellel és -dugóval rendelkezik. A konzolhoz tartozik egy megépíthető, retró TV, amelynek gördülő képernyőjén egy 8 bites Mario figura jelenik meg, emellett vár rád egy interaktív elem, amellyel beolvashatod LEGO Mario-t (a figurát a csomag nem tartalmazza; keresd a LEGO Super Mario kezdőpálya készletben – 71360), hogy reagáljon a képernyőn látható ellenségekre, akadályokra és szupererőkre, épp úgy, mint a Super Mario Bros. játékban.

Kreatív szórakozás
Ez az egyedi készlet a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek inspiráló gyűjteményének része, amely mesés ajándék magadnak és hobbiépítő barátaidnak, akik imádják a DIY kihívásokat, és szívesen kiállítják alkotásaikat.

  • Elevenítsd fel a régi emlékeket, miközben megépíted ezt a csodálatosan részletes, LEGO kockából épült Nintendo Entertainment System (71374) készletet és az interaktív, 1980-as évekbeli televíziót, amelyen megnézheted a klasszikus Super Mario Bros. játékot!
  • A TV egy karral működtetett, gördülő képernyővel rendelkezik, és ha beolvasod az interaktív elemet azzal, hogy LEGO Mario-t (a figurát a csomag nem tartalmazza) a tetején található nyílásba helyezed, reagálni fog a képernyőn látott ellenségekre, akadályokra és szupererőkre is.
  • A NES konzol valósághű részleteit LEGO stílusban alkothatod meg, amely tartalmaz egy kontrollert és egy nyitható, valósághű zárófunkcióval rendelkező nyílást a megépíthető játékkazettának, így a Super Mario Bros. rajongók egész biztosan imádni fogják a készletet.
  • Nem számít, hogy régebben NES játékos voltál, imádod a retró dolgokat vagy egyszerűen csak egy magával ragadó, szórakoztató, kreatív DIY projektet keresel, amellyel feltöltődhetsz, ez a 2646 elemből álló modellépítő készlet igazán nagyszerű lesz számodra.
  • A megépíthető TV több mint 22,5 cm magas, 23,5 cm széles és 16 cm mély, így a NES modell mellett nagyszerűen fog mutatni otthon vagy az irodában. Emellett ez a legjobb LEGO ajándék a gamer barátaidnak.
  • Nincs szükség elemekre – ha aktiválni szeretnéd a TV interaktív funkcióit, csak kombináld a játékkészletet a LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletben található LEGO Mario figurával!
  • A könnyen érthető útmutató segítségével magabiztosan vághatsz bele az építésbe, még akkor is, ha újonc LEGO építő vagy. A csomagban egy illusztrált füzetet is találsz, amelyben olvashatsz a Nintendo Entertainment System és a klasszikus NES játékok megalkotásáról.
  • Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető építőkészlet az inspiráló LEGO modellkészletek közé tartozik, amely tökéletes lehet neked, a kifinomult hobbiépítőnek, hogyha egy új, magával ragadó DIY projektet keresel.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy ez az egyedi LEGO építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.