A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Frog Mario szupererő csomag 71392

LEGO Super Mario bkaruha az extra szrakoztat, interaktv jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Frog Mario szupererő csomag
SKU 71392
EAN 5702016912814
Darabok 11
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 2 583 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Frog Mario szupererő csomag 71392 leírás

A Frog Mario szupererő csomag (71392) segítségével a rajongók ugrándozó, csobbanó szórakozással egészíthetik ki LEGO Super Mario játékélményüket. Tartalmaz egy interaktív békaruhát LEGO Mario számára (a figurát a csomag nem tartalmazza), ami lehetőséget nyújt a játékosnak ahhoz, hogy extra digitális érméket gyűjtsön az ugrásokkal, emellett minden alkalommal csobbanó hangokat ad ki, amikor földet ér. A készlet ideális ajándék kreatív gyermekeknek, akiknek megvan a LEGO Super Mario kezdőpálya készlet 71360, ami tartalmazza LEGO Mariót, vagy a 71387 készlet, amiben LEGO Luigi figurája található.

Építs és játssz!
A LEGO készlethez tartozó építési útmutatókat megtalálod a dobozban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is. Az alkalmazás egy biztonságos fórumot nyújt a gyermekeknek, ahol megoszthatják ötleteiket, és tippeket is találnak a kreatív építéshez és játékhoz.

Valódi Super Mario akció
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik Super Mario ikonikus karakterét. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók saját, izgalmas pályákat építhetnek az önálló vagy csoportos játékhoz.

  • Turbózd fel a LEGO Super Mario rajongók pályáit ugrándozó, lubickoló mókával, amit ez a Frog Mario szupererő csomag (71392) nyújt, amelyben egy interaktív ruha is található LEGO Mario számára (a figurát a csomag nem tartalmazza).
  • Ez a kockákból épült kiegészítő a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletben megtalálható LEGO Mario figurával vagy a Luigi kalandjai kezdőpálya (71387) készlet LEGO Luigi figurájával kompatibilis.
  • Amikor LEGO Mario ezt a ruhát viseli, a játékosok extra digitális érméket szerezhetnek, ha úgy ugrál, mint egy béka, emellett csobbanó hangokat ad ki minden alkalommal, amikor a figura földet ér.
  • A gyermekek a csomag tavirózsájával és kék „víz” LEGO elemeivel is kiegészíthetik a pályájukat, a mellékelt, illusztrált útmutató pedig segít nekik az önálló építésben.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, inspirációt az építési- és játékmódokhoz, és még sok minden mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • Ez a gyűjthető építőjáték mókás születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, amivel személyre szabhatják LEGO Super Mario kezdőpályájukat és kiegészítő szettjeiket is.
  • A kezdőpályákkal és a kiegészítő szettekkel más LEGO Super Mario szupererő csomagok is használhatók, többek között a Bee Mario szupererő csomag (71393) is.
  • A klassz LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket, így a rajongók kibővíthetik, és átalakíthatják saját, egyedi pályáikat az önálló vagy csoportos játékhoz.
  • A LEGO építőkockák már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.