A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 71394 Karaktercsomagok – 3. sorozat

Gyűjthető karakterek a még izgalmasabb LEGO Super Mario szórakozáshoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Karaktercsomagok – 3. sorozat
SKU 71394
EAN 5702016912838
Darabok 24
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 1 490 Ft
Kiadási dátum 1 augusztus, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 71394 Karaktercsomagok – 3. sorozat leírás

  • Egészítsd ki a gyermekek LEGO® Super Mario™ univerzumát még több mókával és interaktív játéklehetőséggel a Karaktercsomagok – 3. sorozat (71394) segítségével! Minden csomag tartalmaz egy titokzatos, megépíthető karaktert interaktív elemmel.
  • 10 egyedi LEGO Super Mario™ karaktert gyűjthetsz össze a játékhoz: Galoombát, Parabombot, Boo-t, Crowbert, Ampet, Torpedo Tedet, Bony Beetle-t, 1-Up Gombát, Scuttlebugot és Swoopot.
  • Az interaktív játékhoz szükséges az egyik kezdőpálya (71360 vagy 71387), amely tartalmazza LEGO® Mario™ (a 71360 készletben) és LEGO® Luigi™ (a 71387 készletben) figuráját.
  • LEGO® Mario™ vagy LEGO® Luigi™ különféle módokon reagálnak a karakterekre. Minden karakterhez tartozik egy kis építmény, ami bemutatóállványként használható, de a gyermekek a saját pályáikba is beépíthetik.
  • A LEGO® Super Mario™ Karaktercsomag szórakoztató születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • Egészítsd ki LEGO® Super Mario™ kezdőpályáidat és kiegészítő szettjeidet ezekkel a karakterekkel, hogy új kihívásokat alkoss az önálló vagy a csoportos játékhoz.
  • Az építési útmutatót megtalálod a csomagban és az ingyenes, szórakoztató LEGO® Super Mario™ alkalmazásban is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO® Super Mario™ játékkészletek életre keltik a Super Mario karaktereket. Az önálló és a csoportos játékhoz egyaránt remek játék a bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan, kreatív kihívásokat nyújt.
  • A LEGO® építőelemek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.