A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Madrigal család háza 43202

Ajndkozd meg a gyerekek egy varzslatos jtkkal, amit ez az egyedi hz nyjt

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Madrigal család háza
SKU 43202
EAN 5702017100081
Darabok 587
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 20 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Madrigal család háza 43202 leírás

A Disney Encanto rajongók minden korosztálya imádni fogja ezt a színpompás LEGO ǀ Disney A Madrigal család háza (43202) készletet. A szett tartalmaz egy 3 emeletes házat, egy matricalapot a dekoráláshoz, egy nyomtatott építési útmutatót és egy digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét a képernyőn. Az útmutatást nyújtó folyamat során még a fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat… ez szuper!

Egész napos játék
Ez az építőszett végtelen játékra inspirál, a színei, funkciói és részletei pedig a gyerekek bűvészérzékének kedveznek. A fantáziadús kiegészítők között találsz egy harmonikát, egy lemezjátszót és egy esernyőt. A készlettel játszhatsz önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney szettekkel is kombinálhatod (külön kaphatók).

Ikonikus filmszereplők
Ez a LEGO ǀ Disney készlet tartalmaz 2 minifigurát és 1 mikrofigurát – Disney Abuelát, Mirabelt és Antoniót –, valamint vízidisznó és pillangó LEGO figurákat. Ez a kiváló minőségű építőjáték szuper ajándék olyan gyerekeknek, akik a legújabb játékokkal szeretnének játszani.

  • Ajándékozd meg a Disney rajongókat egy színekkel és meglepetésekkel teli, varázslatos házzal, amit ez a különleges LEGO ǀ Disney A Madrigal család háza (43202) készlet nyújt. A kaland már a doboz kibontásakor elkezdődik!
  • Fedezd fel, kik laknak a házban! Ez az 587 elemből álló szett 3 emeletet, egy forgatható szélkakast, egy átfordítható ágyat és integető redőnyöket, egy egyedi matricalapot, valamint számtalan kiegészítőt tartalmaz a végtelen történetekhez.
  • A szettben megtalálod Disney Abuela és Mirabel minifiguráit, Antonio mikrofiguráját, Chispi és pillangó LEGO figurákat, így ez a színes, 3 emeletes készlet kreatív szórakozásra inspirál.
  • A 6 éves vagy nagyobb Disney Encanto rajongók odalesznek ezért a népszerű ajándékért. A ház több szobát, különféle filmes funkciókat és rengeteg kiegészítőt tartalmaz, amik játékra inspirálnak.
  • Végtelen, fantáziadús szórakozás. A birtokkal együtt több mint 26 cm magas, 20 cm széles és 10 cm mély, így a készlet tökéletes a hosszan tartó játékhoz, emellett pedig kiállítva is nagyszerűen mutat.
  • Még klasszabb építési élményt szeretnél nyújtani a gyerekeknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted. Az olyan intuitív módokkal, mint a nagyítás, forgatás és szellem mód, a LEGO építés a digitális korban is nagyszerű lesz!
  • A részletesen kidolgozott mini- és mikrofigurákkal és a színes házépítménnyel a Disney Encanto építőjáték kreatív játékra inspirál, amivel a gyerekek szórakozás közben fontos készségeket is fejleszthetnek.
  • A LEGO elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.