A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A jégkastély 43197

Oszd meg msokkal is a Disney Jgvarzsra vonatkoz emlkeidet egy kivteles modell rvn!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A jégkastély
SKU 43197
EAN 5702016917239
Darabok 1709
Sorozat LEGO Disney
Kor 14+ év
LEGO ár 89 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A jégkastély 43197 leírás

A Frozen-rajongók nem fognak hinni a szemüknek, amikor meglátják ezt az óriási LEGO jégvárat. A 65 centiméter magas és 35 centiméter széles kastély egy álom a számukra.

Elsa királynő fantasztikus kastélya tele van ragyogó részletekkel. Mit szólna a felismerhető dupla csigalépcsőhöz? A lenyűgöző jégszökőkút? Vagy a tipikus erkély? Természetesen a filmek összes kedvenc karaktere is megtalálható a LEGO 43197-es játékban.

Játssz Anna, Kristoff, Olaf és négy Snowgies. Ezzel a készlettel Elsa két változatát is megkapod. Szeretsz Elzával játszani a felismerhető kék ruhájában, vagy a királynőt választod a mai koronázási ruhájában?

Kis és nagy Frozen-rajongóknak

A LEGO 43197 a 14 éves kortól ajánlott, de ez nem jelenti azt, hogy a kisebb Frozen-rajongók ne élvezhetnék ezt a készletet. A LEGO jégvár nagyszerű projekt a szülő és a gyermek közös munkájához.

A jégvár elkészülte után a gyerekek (és a felnőttek) még órákig gyönyörködhetnek a részletekben. Játszd el kedvenc jeleneteidet a filmből, vagy találj ki saját jéghideg kalandokat.

Egy új építési élmény, amire emlékezni fog

Ennek a LEGO készletnek a több mint 1700 alkatrészéből nemcsak Elza királynő hatalmas jégvárát építheted meg, hanem egy kisebb Arendelle-várat is.

Szeretné még jobban élvezni az építés élményét? Ezután használja az innovációs utasításokat PLUS. Ez a digitális építési útmutató lehetővé teszi többek között a nagyítást, a forgatásokat és a saját haladásod nyomon követését. Ez a következő szintű építkezés. Fogadjunk, hogy ez egy felejthetetlen élmény lesz!

Egy igazi figyelemfelkeltő minden helyiségben

A LEGO Jégvár hatalmas méretével és gyönyörű részleteivel igazi látványosság bármely (gyerek)szobába. A kastély homlokzata lenyűgöző látványt nyújt, és a tetőn lévő jégkristály azonnal magára vonzza a figyelmet.

A jégvár hátsó részében élvezheti a gyönyörű részleteket, például a zongorát és a palackba zárt hajót. Ez minden bizonnyal serkenti a képzeletedet, hogy új, nagyszerű Frozen-történeteket találj ki. Mit tapasztal Anna, Elsa, Kristoff és Olaf ezúttal?

  • Válts ki bámulatot ezzel a kiemelkedő LEGO ǀ Disney A jégkastély (43197) szettel, ami nagyszerűen idézi fel a legkedvesebb filmes emlékeket a Disney Jégvarázs idősebb rajongóiban!
  • Alkosd meg az ikonikus kastély lenyűgöző modelljét, amit a főlépcső, a nagyszerű hall és jégszökőkút, valamint 9 szereplő, köztük 4 minifigura és Olaf LEGO figura társasága tesz teljessé.
  • Ebben az elbűvölő LEGO ǀ Disney szettben számos kiegészítőt találsz, köztük Arendelle kastélyának miniatűr, megépíthető modelljét, és egy hajót egy palackban. Nagyszerű vele újra átélni a filmjeleneteket, vagy véget nem érően játszani.
  • Bármelyik, 14 évesnél idősebb Disney Jégvarázs rajongó imádni fogja ezt a kivételes és kihívást jelentő, megépíthető modellt. A kastély több, mint 1700 elemből áll, telis-tele van ügyes részletekkel, és bámulatos ajándék bárkinek.
  • A kastély méretei: több, mint 65 cm magas, 35 cm széles és 19 cm mély. Ez a készlet gyönyörűen mutat a vitrinben, és tökéletes arra, hogy fantáziadús, mókás szerepjátékra bátorítson.
  • Szeretnél még élvezetesebb építési élményt adni az építőknek? Most megoldható, az Instructions PLUS-szal! Az intuitív funkciók, azaz a ráközelítés, a forgatás és a szellem üzemmód segítségével ez a LEGO készlet tagadhatatlanul a digitális kor terméke!
  • Adj a nagyobb gyermekeknek remek szereplőket és még nagyobb kihívást jelentő építést a LEGO ǀ Disney szettek révén! Ez a páratlan építőjáték olyan történetkezdőket kínál, ami erősíti az építők kreativitását és fantáziáját.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.