A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43197 A jégkastély

Oszd meg másokkal is a Disney Jégvarázsra vonatkozó emlékeidet egy kivételes modell révén!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név The Ice Castle
SKU 43197
Darabok 1709
Sorozat LEGO Disney
Kor 14+ év
LEGO ár 79 990 Ft
Kiadási dátum 1 július, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43197 A jégkastély leírás

  • Válts ki bámulatot ezzel a kiemelkedő LEGO® ǀ Disney A jégkastély (43197) szettel, ami nagyszerűen idézi fel a legkedvesebb filmes emlékeket a Disney Jégvarázs idősebb rajongóiban!
  • Alkosd meg az ikonikus kastély lenyűgöző modelljét, amit a főlépcső, a nagyszerű hall és jégszökőkút, valamint 9 szereplő, köztük 4 minifigura és Olaf LEGO® figura társasága tesz teljessé.
  • Ebben az elbűvölő LEGO® ǀ Disney szettben számos kiegészítőt találsz, köztük Arendelle kastélyának miniatűr, megépíthető modelljét, és egy hajót egy palackban. Nagyszerű vele újra átélni a filmjeleneteket, vagy véget nem érően játszani.
  • Bármelyik, 14 évesnél idősebb Disney Jégvarázs rajongó imádni fogja ezt a kivételes és kihívást jelentő, megépíthető modellt. A kastély több, mint 1700 elemből áll, telis-tele van ügyes részletekkel, és bámulatos ajándék bárkinek.
  • A kastély méretei: több, mint 65 cm magas, 35 cm széles és 19 cm mély. Ez a készlet gyönyörűen mutat a vitrinben, és tökéletes arra, hogy fantáziadús, mókás szerepjátékra bátorítson.
  • Szeretnél még élvezetesebb építési élményt adni az építőknek? Most megoldható, az Instructions PLUS-szal! Az intuitív funkciók, azaz a ráközelítés, a forgatás és a szellem üzemmód segítségével ez a LEGO® készlet tagadhatatlanul a digitális kor terméke!
  • Adj a nagyobb gyermekeknek remek szereplőket és még nagyobb kihívást jelentő építést a LEGO® ǀ Disney szettek révén! Ez a páratlan építőjáték olyan történetkezdőket kínál, ami erősíti az építők kreativitását és fantáziáját.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.