A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Mini Disney kastély 40478

Mini, LEGO kockkbl plt Magic Kingdom Park kastly!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mini Disney kastély
SKU 40478
Darabok 567
Sorozat LEGO Disney
Kor 12+ év
LEGO ár 15 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Mini Disney kastély 40478 leírás

Ünnepeld meg a Walt Disney World Resort 50. évfordulóját ezzel a LEGO ǀ Disney Mini Disney kastély (40478) készlettel! A Disney-fellegvár, a Magic Kingdom Parkjának rajongói újraalkothatják az ikonikus Walt Disney World Resort Hamupipőke kastélyát, amit csillogó aranytoronytetők, áttetsző kék tetőkupolák és egy klasszikus Mickey egér minifigura egészít ki. Ez az egyedi, kiállítható darab tökéletes születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék.

  • A Disney rajongók minden korosztálya imádni fogja a floridai Disney Magic Kingdom Parkban található Walt Disney World Resort vezető látványosságát, azaz Hamupipőke kastélyának miniatűr verzióját, valamint a klasszikus Mickey egér minifigurát.
  • Az 567 elemből álló építőkészlet remek ajándékötlet 12 éves kortól, ami egyedi darabja lehet bármelyik Disney gyűjteménynek.
  • A több mint 21 cm magas, 14 cm széles és 13 cm mély LEGO ǀ Disney Mini Disney kastély lenyűgözően fog mutatni az otthoni kandallópárkányon, a polcon vagy az irodában kiállítva.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.