A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Első rendi rohamosztagos 40391

Klassz, gyjthet, kockbl plt Rohamosztagos illusztrci!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Első rendi rohamosztagos
SKU 40391
EAN 5702016656787
Darabok 151
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 5 999 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Első rendi rohamosztagos 40391 leírás

Mutasd be mindenkinek az Első Rend hatalmát ezzel a LEGO Kockavázlatok Első rendi rohamosztagos (40391) építőkészlettel! Az ikonikus Star Wars szereplő gyűjthető, kockából épült illusztrációját egy 12×16-os alaplapon találod, amelyet kiállíthatsz vagy a beépített kampó segítségével a falra is felakaszthatsz. Nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándék a gyermekek és a Star Wars rajongók számára, hiszen remek kiegészítője lesz bármelyik építő LEGO Kockavázlatok szereplőportrékat tartalmazó gyűjteményének.

  • A fiatal építők és a Star Wars rajongók örömmel fogják elkészíteni és kiállítani a Star Wars Első rendi rohamosztagos LEGO kockából épült portréját, ezzel a LEGO Kockavázlatok építőkészlettel.
  • Szuper ajándékötlet a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen ez a 151 elemből álló építőkészlet a LEGO Kockavázlatok téma része, amely egy 12×16-os alaplapon jeleníti meg az ikonikus szereplők gyűjthető, megépíthető, 3D-s illusztrációit.
  • A LEGO Kockavázlatok Első rendi rohamosztagos méretei: több mint 13 cm magas, 9 cm széles és 3 cm mély. Akár felakasztod a falra a beépített kampó segítségével, akár egyszerűen kiállítod, egész biztosan megragadja az emberek figyelmét.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.