A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ellenállás oldali X-szárnyú 75297

Egy LEGO Star Wars szett, amivel az ifj hsk megtanulhatnak pteni

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ellenállás oldali X-szárnyú
SKU 75297
EAN 5702016912661
Darabok 60
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ellenállás oldali X-szárnyú 75297 leírás

A LEGO Star Wars Ellenállás oldali X-szárnyú (75297) szettel a 4 éves vagy nagyobb fiatalok megtanulhatnak építeni. A Star Wars: Az ébredő Erő című filmből ismert vadászgép könnyen megépíthető változata kihajtható szárnyakat tartalmaz, amiket behajthatsz a landoláshoz. A Poe Dameron LEGO minifigurához tartozik egy romboló pisztoly, és az X-szárnyú nyitható pilótafülkéjében is elfér, mögé pedig BB-8 droid LEGO figuráját is beültetheted.

Instructions PLUS
Nézd meg az interaktív InstructionsPLUS-t, amit az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban találsz. Közelítő és forgó eszközeivel még izgalmasabb lesz a vadászgép megépítése.

4 éves kortól ajánlott szettek
A 4 éves kortól ajánlott LEGO Star Wars szettek bevezetik a 4 éves vagy nagyobb gyermekeket a LEGO építés világába és a Star Wars történetébe. A kezdőkocka segít abban, hogy járműveket, épületeket és sok minden mást építsenek – önállóan, egy idősebb testvér vagy egy szülő segítségével –, így gyorsan belevághatnak a játékba.

  • Mutasd be a gyermekeknek a LEGO Star Wars világát ezzel az Ellenállás oldali X-szárnyú (75297) építőjátékkal, ami egy kezdőkockából felépített vázat tartalmaz a gyors építés érdekében, így az akció pillanatok alatt beindulhat.
  • A megépíthető vadászgép mellett megtalálod Poe Dameron LEGO minifiguráját romboló pisztollyal, valamint egy BB-8 droid LEGO figurát, így minden készen áll a kreatív szerepjátékhoz.
  • Az X-szárnyú tartalmaz egy Poe Dameron számára kialakított, nyitható pilótafülkét, egy BB-8-nak való helyet, és repülő módba hajtható szárnyakat is.
  • Ez a könnyen megépíthető, a játékcsaták után pedig átalakítható, 60 elemből álló LEGO Star Wars kezdőkészlet nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 4 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • Ez a klassz vadászgép több mint 5 cm magas, 15 cm hosszú és 19 cm széles, ami könnyedén befér egy gyerekhátizsákba, így útközben is készen áll a játékra.
  • Ideális építőmodell gyermekeknek, akik önállóan, de egy idősebb testvér vagy egy felnőtt segítségével is megépíthetik a szettet.
  • Tedd még izgalmasabbá a vadászgép megépítését a közelítő és forgó eszközöket tartalmazó Instructions PLUS-szal, amit az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban találsz.
  • A 4 éves kortól ajánlott LEGO Star Wars építőjátékok szórakoztató módon vezetik be a gyermekeket a Star Wars univerzumába, ahol megtanulhatnak építeni, a játékon keresztül pedig kreativitásuk is fejlődik.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így igazán strapabíró építményeket nyújtanak – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket maximális alapossággal teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági szabványainak!

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.