A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Poe Dameron X-szárnyú vadászgépe 75273

Llegzetelllt LEGO Star Wars X-szrny vadszgp a csatkhoz s a killtshoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Poe Dameron X-szárnyú vadászgépe
SKU 75273
EAN 5702016617191
Darabok 761
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 37 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Poe Dameron X-szárnyú vadászgépe 75273 leírás

Hagyd, hogy a fiatalok Poe Dameron, az Ellenállás hőse bőrébe bújjanak ezzel az X-szárnyú vadászgéppel (75273)! A rajongók imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő karcsú kialakítást, mely pont olyan, mint a Star Wars: Skywalker kora című filmben látott X-szárnyú. Számtalan játékra inspiráló funkcióval van ellátva – állítható szárnyakkal a cirkáláshoz és támadó módokhoz, lövő funkciókkal, behúzható futóművel és még sok minden mással!

Ellenállás és Első Rend közötti csaták!
Ez a klassz vadászgép 3 minifigurát tartalmaz – Poe Dameront, Ren lovagját és Jannah-t –, klassz fegyverekkel ellátva, valamint R2-D2-t, így minden készen áll az Ellenállás és az Első Rend közötti játék csatához. A Star Wars rajongók számára fantasztikus ajándékötletként szolgáló építőjáték készlet nagyszerű az önálló és a csoportos játékhoz, emellett a 75272 Sith TIE vadásszal is kombinálható, hogy még több akcióban legyen részed.

Star Wars akció LEGO stílusban!
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült, ikonikus Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A készletek fantasztikus kínálatával a téma hatalmas sikernek örvend, a rajongók örömére – szóval csatlakozz a mókához!

  • A gyermekek Poe Dameron, az Ellenállás hősének bőrébe bújva csatába repülhetnek a klasszikus X-szárnyú vadászgép (75273) új, 2020 januárjában megjelenő LEGO Star Wars változatával, mely a Star Wars: Skywalker kora című filmben szerepelt.
  • A játékra inspiráló funkciók között találsz egy minifigurának kialakított, nyitható pilótafülkét, egy R2-D2-nak kialakított helyet, állítható szárnyakat a cirkáláshoz és a támadó módhoz, korongvetőket és rugós kilövőket, valamint egy behúzható futóművetis.
  • Tartalmaz egy R2-D2 LEGO droidot, valamint 3 Star Wars szereplő játék minifiguráját – Poe Dameront, Ren lovagját és Jannah-t –, melyek új, 2020 januárjában megjelenő funkciókkal vannak ellátva, emellett találsz még romboló pisztolyokat, egy nyílkilövőt és más fegyvereket is a csatákhoz.
  • Ez a 761 elemből álló LEGO Star Wars készlet nagyszerű ajándékötlet, mely szórakoztató, izgalmas építési kihívást nyújt a 9 év fölötti fiúk és lányok számára. Kombináld a Sith TIE vadásszal (75273)az Első Rend és Ellenállás közötti fantasztikus csatákhoz!
  • Az X-szárnyú vadászgép építőjáték több mint 8 cm magas, 37 cm hosszú és 32 cm széles, így szemet gyönyörködtető központi darab lehet, amit barátaid is megcsodálhatnak, ha éppen nem az Ellenállás küldetéseit teljesíti!
  • Ezt a gyűjthető X-szárnyú LEGO készletet a kreatív gyermekek fantáziája indítja be – nincs szükség elemekre– így az akciódús kalandok sosem érnek véget!
  • Gyermeked még nem ismeri a LEGO készleteket? Ne aggódj! Ehhez az X-szárnyú építőjátékhoz tartozik egy könnyen követhető, nyomtatott útmutató, így csak kinyitja a dobozt, és már építhet is… így igazi Jedinek fogja érzeni magát!
  • A LEGO Star Wars építőjátékok nagyszerűek a gyermekek (és a felnőtt rajongók) számára az építéshez és kiállításhoz, az emlékezetes Star Wars jelenetek eljátszásához és saját, egyedi történetek alkotásához.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – még az Erőre sincs hozzá szükséged!
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.