A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 21316 The Flintstones

Kovakvi Frdi otthonban btran kilthatod, hogy subidubid!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO The Flintstones
SKU 21316
EAN 5702016396300
Darabok 748
Sorozat LEGO Ideas
LEGO ár 18 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 21316 The Flintstones leírás

Élvezd a modern kőkorszaki, külvárosi életet Bedrock városában ezzel a LEGO Ideas 21316 A Flintstone család gyűjthető játékkal! Ez a csodálatosan nosztalgikus építőjáték tartalmazza A Flintstone család házát és jellegzetes családi autóját. A részletesen kidolgozott háznak levehető a teteje, hogy könnyen játszhass benne, emellett nyitható bejárati ajtóval, kanapéval, TV-vel, dohányzóasztallal, tekegolyóval és tekebábu elemekkel is el van látva. Ezenkívül egy zöldellő kert alaplap is vár rád, melyhez egy pálmafa tartozik. Építsd meg saját Flintstone családi járművedet, melyben 4 minifigura ülést, valamint egy új, 2019 márciusában megjelenő, szövet autótető elemet és egy rögzíthető dinoszaurusz bordát is találsz, a kreatív játék érdekében. A legelső főműsoridőben sugárzott animációs TV sorozatot, A Flintstone család rajzfilmet először Amerikában vetítették 1960-ban, mely hosszú időn át a családok kedvence volt világszerte. Játssz el tréfás jeleneteket a készletben található rajzfilmszereplők, Kovakövi Frédi, felesége, Kovakövi Vilma és barátaik, Kavicsi Béni és Irma minifiguráival, vagy egyszerűen csak építsd meg és állítsd ki ezt a gyorsan megépíthető, klasszikus LEGO Ideas modellt!

  • Ez a LEGO Ideas építőkészlet A Flintstone család rajzfilmszereplőinek 2019 márciusában megjelenő 4 új minifiguráját tartalmazza: Kovakövi Frédit, Kovakövi Vilmát, Kavicsi Bénit és Kavicsi Irmát.
  • A Flintstone család otthonának levehető a teteje, hogy könnyen játszhass benne, emellett nyitható bejárati ajtóval, függönyökkel és függönysínekkel, kanapéval, antennás TV-vel, mosogatóval, asztallal és telefonnal, kandallóval, falon lévő festmény elemmel, gyümölcsöstálat és gyümölcs elemeket tartalmazó dohányzóasztallal, megépíthető asztali lámpával és lámpaburával, valamint tekegolyót és 3 tekebábu elemet rejtő ládával is el van látva. Ezenkívül egy zöldellő kert alaplap is vár rád, melyhez egy megépíthető pálmafa, 2 virágcserép, virágok, növények és 2 tejesüveg elem tartozik.
  • A készletben vár rád egy nyomtatott „A Flintstone család” felirattal ellátott, megépíthető postaláda és egy levél elem is.
  • A Flintstone család LEGO kockákból épült autójában 4 minifigura ülést, 2 gőzhengeres kereket, egy új, 2019 márciusában megjelenő, szövet autótető elemet, valamint egy rögzíthető dinoszaurusz bordát is találsz.
  • Ehhez a kreatív építőjáték készlethez egy füzet is jár, melyben építési útmutatókat, A Flintstone családról szóló érdekességeket, valamint a lenyűgöző retró készlet alkotóiról és LEGO tervezőiről szóló információkat találod.
  • Építsd meg és állítsd ki ezt a gyűjthető építőjátékot, vagy játszd el kedvenc jeleneteidet a klasszikus, amerikai animációs sorozatból, A Flintstone családból!
  • A Flintstone család Bedrock városi otthonának méretei: több mint 12 cm magas, 16 cm széles és 12 cm mély.
  • A Flintstone család autójának méretei: több mint 6 cm magas, 11 cm hosszú és 7 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.