A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Szabadság-szobor 21042

Alkosd meg a szabadsg egyik ikonikus jelkpt a Szabadsg-szobrot!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Szabadság-szobor
SKU 21042
Darabok 1685
Sorozat LEGO Architecture
Kor 16+ év
LEGO ár 42 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Szabadság-szobor 21042 leírás

Ünnepeld az építészet és a szobrászat monumentális egységét ezzel a LEGO Architecture 21042 Szabadság-szobor készlettel! Amerika jellegzetes szabadság szimbóluma több, mint 93 méterrel magasodik a New York-i kikötőben található Liberty Island fölé, üdvözölve a világ minden tájáról ide érkező tengerészeket. Ez a lenyűgöző LEGO változat hűen adja vissza azt, hogyan olvad össze harmonikusan az építészet és a szobrászat az emlékműben, mely a legapróbb részletekig, a pajzsokkal övezett talapzatnak,a tégladíszítésnek és az oszlopos karzatoknak köszönhető. A gyönyörűen kidolgozott nőalakon lobogó palást, törött bilincsek, 7 ágú korona, jellegzetes tábla látható, magasba emelt kezében pedig egy arany fáklyát tart. Az eredeti homokzöld és bézs színvilággal és a dekoratív névtáblával ez a modell rendkívüli építési élményt nyújt mindazoknak, akik érdeklődnek az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés iránt, így igazán szimbolikus dekorációként díszeleghet az otthonukban vagy az irodában egyaránt.

  • Az igazi építészeti mérföldkő, a Szabadság-szobor LEGO Architecture változata.
  • Tartalmaz egy részletesen kidolgozott alapzatot pajzs- és tégladíszítéssel, oszlopos karzatok, valamint egy nőalakot lobogó palásttal, 7 ágú koronával, jellegzetes táblával és arany fáklyával.
  • A mellékelt füzet tartalmazza a vonatkozó információkat a tervezésről, az építményről és az épület történetéről (angol és francia nyelven). Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.
  • A LEGO Architecture olyan LEGO kockákkal ünnepli az építészet világát, melyek az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki.
  • Ebben a készletben több, mint 1685 LEGO elemet találsz.
  • Élvezd a kihívást jelentő és lenyűgöző építési élményt ezzel a LEGO Architecture készlettel!
    ● Méretei: több mint 44 cm magas, 14 cm széles és 14 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.