A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO House 21037

ptsd meg sajt LEGO Hzadat!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO House
SKU 21037
Darabok 774
Sorozat LEGO Architecture
Kor 12+ év
LEGO ár 20 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO House 21037 leírás

Élvezd a kreativitást, az innovációt és a világ legnépszerűbb kockáját a LEGO Ház bámulatos modelljével! A dániai Billundban található kézzelfogható, értelemmel felfogható élményközpont a játékos tanulási tevékenységek gyűjtőhelye, ahol a mindenféle korú látogatók és a LEGO rajongók elmerülnek a felülmúlhatatlan LEGO élményben. Ez a részletesen kidolgozott modell a 21 egyedi, egymásba fonódó, kocka alakú szobájával, az áttetsző homlokzatokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a fény áthatoljon azegész épületen, a sokszínű tetővel, a tetőteraszokkal és az óriási, külső lépcsőkkel, megragadja az építmény szembeszökő, fantáziadús architektúráját. Ha leveszed a kocka alakú zárókő jellegű tetőrészt, hozzáférsz a nyilvános térhez, amelyen láthatod a nagy lépcsőt és a LEGO Kreativitás fáját.

  • Az igazi építészeti mérföldkő, a LEGO House LEGO Architecture változata.
  • A készletben vár rád 21 egyedi, egymásba illeszkedő, kocka alakú szoba, áttetsző homlokzatelemek, sokszínű tetőrészek és egy hatalmas, külső lépcső is.
  • Ha leveszed a kocka alakú zárókőjellegű tetőrészt, hozzáférhetsz a nyilvános beltérhez, melyet a lépcsők és a LEGO Kreativitás fája tesz teljessé.
  • A készlet tartalmaz egy dekoratív „LEGO House“ feliratú névtáblát is.
  • A mellékelt füzet információkat tartalmaza tervezésről, az építményről és az épület történetéről (angol és dán nyelven.)
  • A LEGO Architecture olyan LEGO építőelemekkel ünnepli az építészet világát, melyeket az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki.
  • Ebben a készletben több mint 770 LEGO elemet találsz.
  • A készlet több mint 6 cm magas, 22 cm széles és 19 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.