A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Párizs 21044

nnepeld Prizs ptszett a LEGO Architecture Prizs vrossziluettje kszlettel!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Párizs
SKU 21044
Darabok 649
Sorozat LEGO Architecture
Kor 12+ év
LEGO ár 20 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Párizs 21044 leírás

Hozd egy helyre a jellegzetes párizsi nevezetességeket ezzel a csodálatos párizsi várossziluett modellel! A 21044 LEGO Architecture Várossziluett készlet tartalmazza a Diadalívet, a Champs-Elysées sugárutat, a Tour Montparnasse irodaházat, a Grand Palais épületét, az Eiffel-tornyot és a Louvre múzeumot is. Mindezt pedig füves és fás területek teszik teljessé, valamint egy dekoratív, Párizs feliratú névtábla. A készletet úgy alakították ki, hogy egy lenyűgöző és pihentető építési élményt nyújtson minden olyan ember számára, akit érdekel az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés. Emellett pedig igazán pompás dekorációként díszeleghet otthon vagy az irodában egyaránt. Mindegyik emléktárgy jellegű modell olyan méretarányokkal rendelkezik, melyek pontosan reprezentálják az egyes építmények egymáshoz képesti méretét, miközben valósághű színekben jelenik meg.

  • A LEGO Architecture interpretációja Párizs városáról.
  • A készletben megtalálod Párizs híres nevezetességeinek válogatását, többek között a Diadalívet, a Champs-Elysées sugárutat, a Tour Montparnasse irodaházat, a Grand Palais épületét, az Eiffel-tornyot és a Louvre múzeumot, mindezt pedig füves és fás területek díszítik.
  • A mellékelt füzet információkat tartalmaz az egyes építmények tervezőiről, építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl Párizsról, és annak építészeti örökségéről. (Csak francia és angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.)
  • A csomagban egy 4×32-es padlólapokkal borított alaplapot találsz, dekoratív Párizs névtáblával.
  • Alkosd újra a világ legdinamikusabb városait a LEGO Architecture Várossziluett-gyűjteménnyel!
  • A LEGO Architecture készletek az építészet világát dicsérik a LEGO építőelemek révén, és azok számára készültek, akiket érdekel az utazás, a formatervezés, az építészet és a történelem.
  • A készlet több mint 694 elemből áll.
  • Méretei: több mint 22 cm magas, 28 cm széles és 11 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.