A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy

ptsd meg s lltsd ki sajt Harley-Davidson Fat Boy motorkerkprodat!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Harley-Davidson Fat Boy
SKU 10269
EAN 5702016368291
Darabok 1023
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 16+ év
LEGO ár 34 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy leírás

Fedezd fel az ikonikus mérnöki munka apró részleteit a LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy motorkerékpárral! A Harley-Davidsonnal együttműködve kifejlesztett és részletesen kidolgozott LEGO motorkerékpár megragadja a valódi gép varázsát. Emellett a tömör féktárcsás Lakester kerekekkel, tömzsi gumiabroncsokkal és könnycseppalakú üzemanyagtartállyal ellátott modellt nyomtatott logók és egy beépített sebességmérő egészíti ki. Továbbá találsz egy Milwaukee-Eight motort mozgó dugattyúkkal, kettős kipufogócsövet, kormányt, mozgatható sebességváltó pedált és fékkarokat, egy kitámasztót és egy strapabíró bemutatóállványt is. A sötét vörös és fekete színösszeállítással kialakított, csodálatos kiállítható modell igazán jellegzetes központi dekorációként szolgálhat otthon vagy az irodában. Ez a tapasztalt építőknek szánt LEGO készlet magával ragadó és izgalmas építési élményt nyújt.

  • A szett tömör féktárcsás Lakester kerekeket tartalmaz tömzsi gumiabroncsokkal és könnycseppalakú üzemanyagtartállyal, melyet Harley-Davidson logók és egy beépített sebességmérő egészít ki. Emellett találsz egy Milwaukee-Eight motort mozgó dugattyúkkal, kettős kipufogócsövet, kormányt, mozgatható sebességváltó pedált és fékkarokat, kitámasztót, valamint egy robusztus bemutatóállványt is.
  • A készletet eredeti sötét vörös és fekete színösszeállítás jellemez.
  • Ez a LEGO motorkerékpár jellegzetes központi dekorációként szolgálhat otthon vagy az irodában.
  • Forgasd el a hátsó kereket és figyeld, ahogy a Milwaukee-Eight motor dugattyúi életre kelnek!
  • Az új, 2019 júliusában megjelenő díszítőelemek között 2 sötét vörös 2×4-es lapokat találsz, melyek a Harley-Davidson Fat Boy tartály emblémával vannak ellátva.
  • A különleges elemek közé egy új, 2019 júliusában megjelenő hátsókerék tartozik, szuper vastag gumiabronccsal kiegészítve.
    Méretei: több mint 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.