A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10256 Taj Mahal

Fedezd fel a Taj Mahal ptszeti csodjt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Taj Mahal
SKU 10256
EAN 5702016173536
Darabok 5923
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 16+ év
LEGO ár 99 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10256 Taj Mahal leírás

Építsd meg, és fedezd fel a Taj Mahalt! A világ egyik építészeti csodájaként ismert óriási elefántcsont-fehér márvány mauzóleumot 1631-ben építtette Sán Dzsahán sah felesége, Mumtáz Mahal császárné emlékére. A 2008-as LEGO Creator Expert ezen újabb interpretációjában megfigyelheted az épület 4 homlokzatának lendületes íveit, a balkonokat és az ívelt ablakokat. A központi kupolát, a mellékkupolás kamrákat és az őket körülvevő minareteket dekoratív csúcsdíszek fedik, a magasított emelvényt pedigsüllyesztett boltívek szegélyezik. A modell alapját teljes hosszában gazdagon díszített és bonyolult kerámiaburkolat szegélyezi. Több mint 5900 elemével ezt a készletet úgy alakítottuk ki, hogy érdekes építési élményt adjon, és nagyszerű kiállítható tárgy lehessen otthon vagy egy irodában.

  • A Taj Mahal, a valódi építészeti csoda, a LEGO felfogásában.
  • Az ismét megjelenő 2008-as modellben felfedezhetsz 4 homlokzat ívet és íves ablakokat, központi kupolával, 4 mellékkupolás kamrával és 4 minarettel, mindezek tetején dekoratív csúcsdíszeket; magasított emelvényt végig süllyesztett boltívekkel, gazdagon díszített részletekkel szegélyezve; és bonyolult kerámiaburkolatot az alap körül.
  • 7 modulrészre választható szét, hogy könnyen szállítható legyen.
  • Tedd próbára LEGO építésiképességeidet a valaha megalkotott legnagyobb LEGO modellek egyikével!
  • A különleges elemek közé tartozik 6 kék 16×32 alaplap, fehér 1x5x4 építőelem ívvel, rengeteg átlátszó elem, „Erling“ elemek és áthidaló lapok.
  • Ebben a készletben több, mint 5900 LEGO elemet találsz.
  • Méretei: több mint 43 cm magas, 51 cm széles és 51 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.