A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Harry Potter világító kulcstartó 5007905

A tkletes vilgt kulcstart Harry Potter rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Harry Potter világító kulcstartó
SKU 5007905
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 5 790 Ft

LEGO Harry Potter világító kulcstartó 5007905 leírás

Engedd, hogy Harry Potter megvilágítsa a varázslatos kalandok útját a 6 éves és annál idősebb rajongók számára ezzel a fantasztikus világító kulcstartóval. A nagy, mozgatható LEGO minifigura mindkét lábában erős LED-lámpák találhatók, amelyek a törzs egyetlen megnyomásával bekapcsolnak. A minifigura egy tartós kulcstartóra van rögzítve, és a kulcsokhoz vagy egy táskához rögzítve remekül néz ki. Elemek járnak hozzá.

  • Harry Potter világító kulcstartó – A szett egy nagy, beállítható Harry Potter LEGO minifigura-kulcstartót tartalmaz, amelynek lábfejében 2 világos LED-lámpát találsz, emellett egy strapabíró karikához és egy lánchoz van rögzítve
  • Könnyedén bekapcsolható és irányítható a fény – Nyomd meg a LEGO minifigura felsőtestét és kapcsold be a fényeket, majd mozgasd a lábait, hogy különféle irányokba világíts vele!
  • Ajándékötlet 6 éves és annál idősebb Harry Potter rajongóknak – A nagy Harry Potter LEGO minifigura több mint 7 cm magas. Az elemeket a csomag tartalmazza, és az automatikus kikapcsolás funkció segít az akkumulátor energiatakarékosságában

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.