A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Griffendél Kulacs 5007892

A tkletes kulacs a Harry Potter rajongk szmra

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Griffendél Kulacs
SKU 5007892
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 3 190 Ft

LEGO Griffendél Kulacs 5007892 leírás

A fiatal varázslók, boszorkányok, Muglik egész nap hidratáltak maradhatnak a LEGO Harry Potter Griffendél Kulaccsal. Varázslatos ajándék a 3+ éves gyermekek számára ez a vidám és praktikus kulacs, amelyet izgalmas LEGO Harry Potter minifigurák díszítenek. A kulacs csőrét kupak fedi, hogy tisztán tartsa, amikor nincs használatban, a teteje pedig könnyen lecsavarható, így egyszerű az utántöltés és a tisztítás.

  • LEGO Harry Potter Griffendél Kulacs – Ezt a tartós, 390 ml-es kulacsot Griffendél-mintás képek díszítik, a csőr szilikonból készült és védőkupakkal van ellátva
  • Mókás és praktikus ajándék a 3+ éves gyermekeknek – A teteje könnyen lecsavarható, így egyszerű az utántöltés és a tisztítás
  • Kortyolj menet közben – A kulacs 16 cm magas és 6 cm átmérőjű Tedd teljessé az uzsonnás szettet a LEGO Harry Potter Griffendél Uzsonnásdobozzal (külön kapható)

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.