A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Minnie háza és kávézója 10942

Fantziads jtk a Disney hzban s kvzban

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Minnie háza és kávézója
SKU 10942
EAN 5702016911244
Darabok 91
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 13 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Minnie háza és kávézója 10942 leírás

Ha Disney varázzsal meghintett babaházat keresel, a LEGO DUPLO ǀ Disney Minnie háza és kávézója (10942) készlet telis-tele van fantáziadús szerepjátékos lehetőségekkel.

Rengeteg tevékenység, amelyeket a Disney rajongók eljátszhatnak
Ezzel a kézzelfogható, ház-kávézó játékkészlettel Minnie egér és Daisy kacsa rajongói elmerülhetnek a Disney varázsában. Telis-tele van klassz funkciókkal és nagyszerű kiegészítőkkel, amelyek fantáziadús történetekre és játékos tanulásra inspirálnak. Legyen szó egy kis teázásról és gofrimajszolásról, virágok gondozásáról vagy egy ottalvós buli megtervezéséről, Minnie-vel és Daisy-vel a móka sosem ér véget.

Fejlesszétek a készségeket jól ismert Disney szereplőkkel!
Minden LEGO DUPLO │ Disney építőkészletet úgy terveztünk, hogy az ikonikus szereplőkkel és a fantáziadús funkciókkal a szülők és kisgyermekeik végtelen építésben és játékban osztozhassanak, miközben közösen átélik az értékes fejlődési mérföldköveket.

  • A LEGO DUPLO ǀ Disney Minnie háza és kávézója (10942) egy kiegészítőkkel teli, babaház stílusú játékkészlet a Disney rajongó óvodásoknak.
  • Tartalmazza Minnie egér és Daisy kacsa figuráit, valamint egy megépíthető házat és kávézót, telis-tele olyan kiegészítőkkel, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, legyen szó főzésről, evésről, alvásról vagy kertészkedésről.
  • Az óvodások interakcióba léphetnek a LEGO DUPLO figurákkal és számos helyszínen élvezhetik a magával ragadó, végtelen szerepjátékot, így játék közben társas, érzelmi és finommotoros készségeik is fejlődnek.
  • Ez a játékkészlet a kézzelfogható, kreatív építést egy kis Disney varázzsal ötvözi, így magával ragadó szerepjátékos környezetet nyújt a 2 éves vagy nagyobb gyermekek számára.
  • A több mint 22 cm magas, 38 cm széles és 22 cm mély, sokoldalú játékkészlet átrendezhető, így végtelen játéklehetőségeket nyújt.
  • A kiegészítők sokasága – többek között minitorták, gofrik, teáskanna, locsolókanna, seprű, kenyér és konyhai turmix – olyan szórakoztató történetekre inspirál, mint például a barátokkal való, vidám reggelizés vagy a virágok gondozása.
  • Az egyszerű, nyomtatott útmutató segítségével a szülők könnyedén osztozhatnak kisgyermekükkel a szórakoztató építési élményben.
  • Minden LEGO DUPLO │ Disney építőjáték-készletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciókkal és a jól ismert szereplőkkel a szülők és kisgyermekeik végtelen játékban osztozhassanak, valamint közösen átéljék a fejlődési mérföldköveket.
  • A LEGO DUPLO játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
  • A LEGO DUPLO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.