A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Donald kacsa kulcstartó 854111

Bmulatos kiegszt a Disney rajongk tskira vagy kulcsaira!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Donald kacsa kulcstartó
SKU 854111
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 2 490 Ft

LEGO Donald kacsa kulcstartó 854111 leírás

Lepj meg egy Disney Donald kacsa rajongót ezzel a nagyszerű LEGO ǀ Disney Donald kacsa kulcstartóval (854111), amelyet minden kalandra magával vihet! A készletben megtalálod Donald strapabíró fémkarikához és lánchoz rögzített minifiguráját, aki a klasszikus kék és citromsárga matróz ingében, piros csokornyakkendővel és kék svájcisapkával kiegészítve igazán klasszul fest. Ez a szemet gyönyörködtető kulcstartó könnyedén felrakható hátizsákra, de a kulcsaidat is egyben tarthatod vele a zsebedben vagy a táskádban.

  • Lepd meg a Disney rajongókat egy klassz LEGO ǀ Disney Donald kacsa minifigurával, amely egy strapabíró fémlánchoz és karikához van rögzítve, így biztonságosan felrakhatod a hátizsákodra, táskádra vagy a kulcsaidra. A minifigura nem vehető le a fémláncról.
  • Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják Disney Donald kacsát vagy a Szenzációs hatost.
  • A több mint 9 cm magas és 4 cm széles modell elég nagy ahhoz, hogy mindenki megcsodálhassa, ám elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen útban.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.