A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A menedékhely állatoknak 21253

Gamer-akcis jtk llatokkal s Minecraft Efe figurval

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A menedékhely állatoknak
SKU 21253
Darabok 206
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 7 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A menedékhely állatoknak 21253 leírás

LEGO Minecraft A menedékhely állatoknak (21253) egy sokoldalú kockaépítő ajándékötlet gamereknek és gyerekeknek. A játékhoz 6 Minecraft állatka tartozik, akikről gondoskodhatnak a 7 éves vagy nagyobb lányok és fiúk, és ebben a szettben jelenik meg először a LEGO Minecraft szereplő, Efe, akivel akciódús szerepjátékot lehet játszani.
Ez a síkvidék biombeli állatos szett 3 területre oszlik: elkerített játszótér kapuval és egy helyiséggel, ahol van egy láda tele állateledellel, köztük egy csonttal, egy répával és gabonával; piknikező asztallal a fa alatt; egy szőnyeg, ahol a fáradt állatok megpihenhetnek. Efe, a gondozó mellett kicsi mobokat is tartalmaz a szett: Minecraft cicát, bíborvörös bárányt, farkast, nyuszit és tehenet… sőt, egy kis Minecraft zombit is. Ez a LEGO Minecraft gyerekeknek szóló építőszett egy videójátékos ajándékötlet gyerekeknek és az állítok kedvelőinek. Kötetlen szerepjátékra biztat, és könnyen összekapcsolható más LEGO Minecraft játékokkal (külön kapható). Az extra digitális élményekért a LEGO Builder appal az építők ráközelíthetnek a modellekre, 3D-ben elforgathatják azokat, és követhetik a haladásukat.

  • LEGO Minecraft építőszett – Rengeteg gondoskodásra váró állattal a 7 éves vagy nagyobb lányoknak és fiúknak, plusz gamer szerepjáték. Ez a 3 részes, mobokkal teli csomag sokoldalú ajándék a gamereknek és a hasonló érdeklődésű gyerekeknek.
  • Minecraft mobok – A szett kisállatai közt található egy Minecraft cica-, egy bárány-, egy farkas-, egy nyúl- és egy tehénfigura, és egy kicsi zombi is tartozik hozzá. Sőt, a LEGO Minecraft szereplő, Efe is most jelenik meg először.
  • Állatgondozás és akciójáték – Ez a síkvidéki biomban játszódó LEGO készlet 3 részből áll: bekerített játszótér állatetető helyiséggel, kültéri piknikező és egy szőnyeg, ahol a fáradt állatok megpihenhetnek.
  • Kiegészítők a szabad játékhoz – A LEGO Minecraft játék kincsesláda egy sor ételfigurát rejt, köztük egy csonttal, egy répával és gabonával, hogy az állatok ellátására biztassa a gyereket.
  • Ajándék 7 éves kortól – Az állatok és a Minecraft játék rajongói végtelen fantáziadús játékmókába kezdhetnek ezzel a gyakorlatias, gyerekeknek szóló építőjátékkal.
  • Állatos építőjáték – Amellett, hogy ez egy önálló játékszett a Minecraft játékosoknak, a készlet könnyen kombinálható más LEGO Minecraft játékokkal is, főként A tengerparti teknősház (21254) alkalmas erre (külön kapható).
  • Életre keltett Minecraft – A LEGO Minecraft készletekkel a gyerekek különféle módokon élvezhetik a népszerű videójátékot, hiszen a mobokat, helyszíneket és funkciókat a LEGO kockák kézzel fogható kreativitása kelti életre.
  • Minecraft ajándék gamereknek – A szett 206 elemből áll, a fő váz pedig 8 cm magas, 14 cm széles és 6 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.