A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A kalózhajós kaland 21152

Ugorj fejest a tengeri letbe a LEGO Minecraft Kalzhajs kaland szettel!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A kalózhajós kaland
SKU 21152
EAN 5702016370904
Darabok 386
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A kalózhajós kaland 21152 leírás

Építs egy kalózhajót aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal, ágyúkkal és egy aranyos papagájjal. A LEGO Minecraft Kalózhajós kaland készlethez rengeteg, 2019. januárjában megjelenő, új jellemzők és szereplők tartoznak, többek között egy minifigura kalóz skinnel, egy delfin és egy teknős 2 tojással. A Minecraft zombi-tűz kitöréséhez rakd a zombit a különleges alapra, és hárítsd el az ellenséges mobokat a hajó pöccintős ágyúival. Élvezd a kézzelfogható Minecraft kalózos kalandokat a LEGO Minecraft készlettel! A hajó moduláris részeit könnyen kicserélheted, hogy egy trópusi kalóztanyát alakíts ki, és kombinálhatod más készletekkel is, hogy megalkosd saját, egyedi LEGO Minecraft univerzumodat! A csomagban egy Alex minifigurát is találsz.

  • A csomagban 2 minifigurát találsz: egy kalózt és Alexet, plusz egy Minecraft zombit és új, 2019. januárjában megjelenő Minecraft delfin, papagáj és teknős figurákat is.
  • A készlet tartalmaz egy megépíthető Minecraft sziget helyszínt és egy játék kalózhajót is, mely működő rakétakilövő ágyúkkal, aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal és egy evezős csónakkal van ellátva.
  • Irány a Minecraft kalózhajó fedélzete! Tüzelj az ágyúkkal, hogy elhárítsd az ellenséges mobokat és megvédda teknős tojásait a zombitámadástól.
  • Gondoskodj az aranyos papagájról, és a delfint se felejtsd el megetetni!
  • A moduláris hajórészek átépítésével egy Minecraft hajóroncsot alkothatsz.
  • A fegyverek között egy kardot találsz.
  • A kiegészítő elemek közé egy térkép, TNT, egy tűz elem alapja, 2 ásó, egy láda, kincs, egy kalóz zászló, egy vizes palack, egy fáklya és egy iránytű tartozik.
  • Engedd szabadjára a képzeleted — építsd át a készletet, hogy még több LEGO Minecraft alkotásod legyen!
  • A készlet több mint 386 elemből áll.
  • Méretei: több mint 15 cm magas, 23 cm széles és 23cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.