A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A malac háza 21170

Kzzelfoghat Minecraft kreativits a malac hzban

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A malac háza
SKU 21170
EAN 5702016913880
Darabok 490
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 20 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A malac háza 21170 leírás

Emeld a Minecraft játékosok kedvenc online játékuk iránti szenvedélyét a következő szintre a LEGO Minecraft A malac háza (21170) készlettel! Ebben az eredeti Minecraft játékkészletben az online játék összes mókáját, kreativitását és kalandját megtalálod – valamint a LEGO építőjátékok kézzelfoghatóságát és sokoldalúságát is.A tökéletes Minecraft témájú ajándékot keresed?A gyermekek a Minecraft képességeikkel olyan bolondos alkotást építhetnek, akárcsak az online játékban: egy óriásmalac-alakú házat. A szerkezet oldala kinyitható, így feltárhatsz egy nagy szobát, a tetejét felemelve pedig még több szobát fedezhetsz fel a játékhoz. A modell végtelen módon átalakítható – emellett az egész fejszoba levehető, amit máshol is elhelyezhetsz a modellen. Alex, a játék hős fenegyereke is itt van, hogy osztozzatok a mókában, míg egy ikonikus Creeper elszántan le akar csapni a játékosokra. A házon kívül is várnak rád tevékenységek, hiszen 2 aranyos malacról kell gondoskodnod. És hogy még tovább növeljük a Minecraft hitelességét, egy robbanófunkcióval darabokra robbanthatod a játékot!

  • Tápláld a Minecraft játékosok szenvedélyét a LEGO Minecraft A malac háza (21170) készlettel! A Minecraft összes mókája, kreativitása és kalandja a LEGO kockák kézzelfogható sokoldalúságával párosul.
  • Az eredeti LEGO Minecraft építőjáték-készlet tartalmazza a népszerű játékkaraktert, Alexet, egy ikonikus Creeper-t, 2 malacot, Alex kiegészítőit és a malacok répáit is.
  • A gyermekek a Minecraft képességeikkel megépíthetnek egy malacformájú házat, aminek kinyithatják az oldalát és levehetik a tetejét, hogy felfedezzék a rejtett szobákat, elbújjanak a Creeper elől, gondozzák a malacokat – és beindítsák a robbantást, hogy összedőljön a ház!
  • 8 éves kortól ajánlott. Tökéletes ajándék olyan gyermekeknek, akik a következő szintre szeretnék emelni a Minecraft játékukat.
  • A több mint 14 cm magas, 20 cm széles és 19 cm mély készlet kézzelfogható kreativitásra inspirál, emellett bármelyik Minecraft rajongó szobájában remekül mutat.
  • Ez a LEGO Minecraft készlet úgy készült, hogy strapabíró, végtelen módon átalakítható és könnyedén kombinálható legyen más LEGO Minecraft készletekkel is.
  • A LEGO Minecraft játékkészletek széles választéka az online Minecraft játékot a tartós LEGO kockák fantáziadús keverékéből készült karakterekkel, helyszínekkel és funkciókkal kelti életre.
  • Minden LEGO építőjáték megfelel a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, így biztosítva az egységességet, a kompatibilitást, az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.