A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ron Weasley világító kulcstartó 5007907

Bortsd fnybe a vilgot Ron Weasley-vel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ron Weasley világító kulcstartó
SKU 5007907
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 5 790 Ft

LEGO Ron Weasley világító kulcstartó 5007907 leírás

Engedd, hogy fantáziadús gyermeked megvilágítsa varázslóvilágát ezzel a LEGO Harry Potter Ron Weasley világító kulcstartóval. Varázslatos ajándékötlet 6 éves és idősebb gyerekeknek, egy nagy, beállítható LEGO minifigurát tartalmaz, mindkét lábában erős LED-lámpákkal, amelyek a törzs megnyomásával aktiválhatók. A kulcstartó könnyen rögzíthető táskára, hátizsákra vagy kulcsokra, és az automatikus kikapcsolás funkció segít megőrizni az akkumulátor energiáját. Elemek járnak hozzá.

  • Ron Weasley világító kulcstartó – A szett egy nagy, beállítható Ron Weasley fiú LEGO minifigura-kulcstartót tartalmaz, aminek a lábfejében 2 világos LED lámpát találsz, emellett egy strapabíró karikához és egy lánchoz van rögzítve
  • Könnyedén bekapcsolható és irányítható a fény – Nyomd meg a LEGO minifigura felsőtestét és kapcsold be a fényeket, majd mozgasd a lábait, hogy különféle irányokba világíts vele!
  • Mókás ajándék 6 éves és annál idősebb Harry Potter rajongóknak – A nagy Ron Weasley LEGO minifigura több mint 7 cm magas. Az elemeket a csomag tartalmazza, és az automatikus kikapcsolás funkció segít az akkumulátor energiatakarékosságában. Elemek járnak hozzá

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.