A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76392 oxfort Varázslósakk

Varázslatos társasjáték a Harry Potter rajongóknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO oxfort Varázslósakk
SKU 76392
Darabok 876
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 27 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76392 oxfort Varázslósakk leírás

  • A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™ Varázslósakk (76392) egy elbűvölő és végtelenül szórakoztató ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja Harry Pottert vagy a sakkot.
  • Tartalmazza Harry Potter™, Hermione Granger™ és Ron Weasley™ minifiguráit, valamint 32 megépíthető sakkelemet, ami a Harry Potter és a Bölcsek Köve™ című film ikonikus jelenete alapján készült.
  • A gyermekekre 2 játékmód vár: Élvezhetik a mókás sakkjátszmát, vagy végtelen szerepjátékos kalandokba vághatnak bele a varázslatos Harry Potter™ filmek szereplőivel.
  • Ez a magával ragadó, kiállítható és megépíthető Harry Potter™ sakk-készlet bármelyik 10 éves vagy nagyobb boszorkányt vagy varázslót el fogja bűvölni.
  • A varázsvilág elbűvölő sakk-készlete több mint 8 cm magas, 27 cm széles és 27 cm mély.
  • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Perselus Piton minifigurát, ami a LEGO® Harry Potter™ varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben a gyermekek 3 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).
  • A LEGO® Harry Potter™ játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.
  • A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.