A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Mei sárkánypáncélja 80053

Turbzd fel a rajongk akcikkal teli lmnyt ezzel a LEGO Monkie Kid jtkszettel, amely egy bellthat jtkpnclt, egy felhmotort, 2 minifigurt s 3 robotfigurt tartalmaz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mei sárkánypáncélja
SKU 80053
Darabok 990
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 35 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Mei sárkánypáncélja 80053 leírás

A 9+ éves gyerekeket és sárkányjáték-rajongókat remek akciók és kalandok várják a LEGO Monkie Kid Mei sárkánypáncélja (80053) modellépítő-szettel. A beállítható játék tartalmaz egy harci páncélt mozgatható karokkal és lábakkal, valamint Mei, Monkie Kid minifigurák és 3 szervizrobot is tartozik hozzá. Emellett egy megépíthető felhőmotor, egy szerviz, rakétakilövők és fegyverek – 2 vállról indítható korongvető és egy arany pálca – is tartozik a szetthez a még több történetért.

A gyerekek egyszerű és intuitív építési kalandban részesülhetnek a LEGO Builder app segítségével. Felnagyíthatják és 3D-ben elforgathatják a modelleket, elmenthetik a készleteket, és nyomon követhetik a haladásukat. Ezt a szuper akciójáték-figura a sorozat többi készletével is kombinálhatod (80050, 80051, 80054 – külön kaphatók), hogy megünnepeld a Monkie Kid 5. évfordulóját és fokozd a játékélményt.

A klasszikus Nyugati utazás című regény által inspirált, gyűjthető LEGO Monkie Kid játékok szuper lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy modern és játékos úton adhassák át gyerekeiknek a Majomkirály legendáját.

  • Sárkányjáték – A 9+ éves gyerekek, fiúk és lányok (és felnőttek!) örömüket lelhetik a beállítható Mei sárkánypáncélja harci játékban, és megünnepelhetik a LEGO Monkie Kid készletek 5. évfordulóját.
  • Mei építőkészlet – Ez a gyűjthető LEGO Monkie Kid készlet tartalmaz egy beállítható és mozgatható páncélt, egy felhőmotort egy páncélszervizt, egy Mei és egy Monkie Kid minifigurát, valamint 3 robotfigurát.
  • Kiállítható modell – A gyerekek kreatívak lehetnek a legújabb Monkie Kid beállítható játékokkal és akciódús történeteket játszhatnak el Mei-jel és Monkie Kiddel, vagy részletekbe menően fejleszthetik a páncélt és a motort.
  • Ajándék LEGO rajongóknak – Vidám ajándék fiúknak, lányoknak és olyan gyerekeknek, akik szeretik a játékpáncélokat vagy az akciófigurás készleteket, hogy játsszanak velük vagy kiállítsák őket.
  • Intuitív útmutató – A LEGO Builder app egy intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyerekedet, amivel felnagyíthatjátok és megforgathatjátok a modellek 3D-s változatát, készleteket menthettek el, és nyomon követhetitek a haladásotokat.
  • Akciójátékok – A LEGO Monkie Kid építőjátékokat a klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta, és lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy modern és játékos módon osszák meg gyerekeikkel a Monkey King legendájának történetét.
  • LEGO építőjáték – Az 1002 elemből álló készlet tartalmaz egy sárkányok által inspirált, beállítható páncélfigurát, amely 28 cm magas, 18 cm széles és 13 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.