A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO X-Men X-Jet 76281

X-Jet megpthet, harci jtkrepl X-Man-rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO X-Men X-Jet
SKU 76281
Darabok 359
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 31 441 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO X-Men X-Jet 76281 leírás

LEGO Marvel X-Men X-Jet (76281) a legmenőbb közlekedési mód a szuper menő repülők, a LEGO Marvel-játékok és a Marvel Studios X-Men ’97tévésorozat rajongói számára. Ha egy vagány LEGO Marvel építőjátékot keresel ajándékba 8 éves vagy annál nagyobb gyermekeknek, akkor az X-Men X-Jet megépíthető harci játékrepülőgéppel még szuperebb szuperhősük lehetnek.

Ez a lenyűgöző repülőmodellépítő-készlet, amely az X-Men ’97 című sorozat repülője alapján készült, véget nem érő, magasan szárnyaló kalandokra invitál Küklopsz, Zsivány, Magneto és Farkas minifiguráival. A megépíthető akciójáték kettős pilótafülkéjébe összesen 4 minifigurának van hely, a gép mindkét oldalán 2 korongvető, a szárnyak alatt pedig 2 rugós kilövő található. A megépíthető repülőgépmodellhez 2 levehető tároló is tartozik, ahol a gyerekek a plusz korongokat és Farkas karmait tárolhatják, amelyeket a minifigurához is hozzá lehet illeszteni. Az extra digitális élményért pedig, az építők felnagyíthatják és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, és követhetik a haladásukat a vidám és intuitív LEGO Builder appal.

  • X-Men X-Jet – Vidd a gyerekeket a Marvel Studios X-Men ’97 tévésorozat X-Jet gépének fedélzetére ezzel a megépíthető és kiállítható X-Men repülőmodellépítő-szettel!
  • 4 minifigura – A megépíthető harci játékrepülő pilótafülkéjében olyan ismerős X-Men-karakterek kaphatnak helyet, mint Farkas, Küklopsz, Zsivány és Magneto
  • Megépíthető X-Men játékrepülő – Az X-Jetnek mindkét oldalon 2-2- korongvetője van, alattuk pedig 2-2 rugós kilövő található, a gépben pedig 2 kivehető dobozt is találnak agyerekek, ahol a korongokat és Farkas felcsatolható karmait tárolhatják
  • Megépíthető és kiállítható repülőgépmodell – Amikor a napi szuperhőskalandok véget értek, állítsd ki az X-Men X-Jet gépet, hogy mindenki megcsodálhassa!
  • LEGO ajándék filmrajongóknak – Ez a megépíthető repülőgép ajándékötlet lehet a repülőgépek és a Marvel-filmek rajongói számára
  • 3D építési útmutató – A szuper építési élményhez a gyerekek letölthetik a LEGO Builder appot, amelynek digitális eszközeivel felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.
  • LEGO Marvel-választék – A LEGO Marvel építőjátékok széles választékát úgy tervezték, hogy végtelen sok gyakorlatias és kreatív kalandra hívja az ifjú szuperhősöket
  • 359 elemből álló építőjáték – A megépíthető sugárhajtású repülőgép 8 cm magas, 30 cm hosszú és 25 cm széles

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.