A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Menekülés a Tíz Gyűrűtől 76176

Szlsebes ldzs s akcids csata!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Menekülés a Tíz Gyűrűtől
SKU 76176
EAN 5702016912883
Darabok 321
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 8 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Menekülés a Tíz Gyűrűtől 76176 leírás

A LEGO Marvel Shang-Chi Menekülés a Tíz Gyűrűtől (76176) szett telis-tele van a Marvel Studios következő népszerű filmjének ikonikus akcióival és kalandjaival. A lenyűgöző szereplőket, járműveket és klassz fegyvereket tartalmazó, szuper játékkészletet a gyermekek örömmel fogják megépíteni, kiállítani és játszani vele.

Szélsebes Marvel filmes akció
A gyermekek csatlakozhatnak a legklasszabb szereplőkhöz, miközben Shang-Chi, Katy és Morris csapatával végtelen, fantáziadús kalandokat játszanak el a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel Studios filmből. Vár rájuk izgalmas autós és motorkerékpáros üldözés, valamint rengeteg fegyveres csata is. A gyermekek megküzdhetnek Wenwuval, a Tíz Gyűrű vezetőjével, és csatlósával, Pengeököllel, aki korongvetővel és egy 1×4-es rugós kilövővel harcol, ami „nyilakat” lő bárkire, aki a szeme elé kerül. A LEGO építőjátékok nagyszerűek a Marvel kalandok eljátszásához – ez a készlet pedig az összes akciót a gyermekek kezébe adja!

  • A LEGO Marvel Shang-Chi Menekülés a Tíz Gyűrűtől (76176) készlet telis-tele van a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel Studios film híres szereplőivel, járműveivel és fegyvereivel.
  • A csomagban 4 minifigurát találsz – Shang-Chit, Katy-t, Wenwut és Pengeöklöt, valamint egy Morris figurát, egy SUV autót, 2 lőtornyot és 2 motorkerékpárt is.
  • A készlethez mókás kiegészítők és fegyverek tartoznak, köztük 2 gyűrű, egy nyílpuska, 2 tőr, egy kard és egy lándzsa is.
  • A gyermekek újra átélhetik a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel Studios film akcióját, és klassz, saját kalandokat játszhatnak el, miközben megépítik, kiállítják és játszanak ezzel az izgalmas építőjátékkal.
  • Lepj meg egy 7 éves vagy nagyobb gyermeket ezzel a népszerű születésnapi, karácsonyi vagy hétköznapi ajándékkal.
  • Az autó több mint 5 cm magas, 13 cm hosszú és 6 cm széles – tökéletes méretű a gyermekeknek a kézzelfogható játékhoz, amit utána kiállíthatnak a szobájukban.
  • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.
  • A LEGO kockák és elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO készleteket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.