A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Marvel Az Örökkévalók Arishem árnyékában 76155

6 filmes minifigura a Marvel Studios: Az rkkvalk akcihoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Marvel Az Örökkévalók Arishem árnyékában
SKU 76155
EAN 5702016619409
Darabok 493
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 19 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Marvel Az Örökkévalók Arishem árnyékában 76155 leírás

Kombináld Az Örökkévalók című Marvel Studios film összes mókás elemét egyetlen klassz LEGO játékkészletben! Az Arishem árnyékában (76155) készletben 4 Örökkévaló, egy Deviáns és egy Égi csap össze egymással egy szuperhős csatában, amelyet a gyermekek imádni fognak.

Játszd el a Marvel film akcióit!
A gyermekek csatlakozhatnak a 4 Örökkévalóhoz, hogy legyőzzenek egy Deviáns denevért. Az Örökkévalóknak klassz képességeik vannak: Ajak az egyetlen, aki képes kommunikálni a nagy hatalmú, földönkívüli lényekkel, az Égiekkel; Sersi az anyagokat bármivé át tudja alakítani, amivé csak szeretné; Ikaris emberfeletti erővel bír; Kingo pedig földöntúli energiát képes kirobbantani magából. A készlet tartalmaz egy állítható Égi figurát is, amely egy Örökkévaló minifigurát is tartani tud a kezében. Emellett, ha egy minifigura-rajongónak vásárolsz, ez a klassz LEGO játékkészlet az egyetlen, amely tartalmazza Ajak és Kingo minifiguráit!

Marvel Studios: Az Örökkévalók játékkészletek
A LEGO Marvel Az Örökkévalók építőjátékok olyan egyedi játékkészletek, amelyeknek klassz szereplői fantáziadús játékra inspirálják a gyermekeket, így elrepítik őket a szerepjátékos móka végtelen univerzumába.

  • Ez a LEGO Marvel Az Örökkévalók Arishem árnyékában (76155) játékkészlet egyenesen az ifjú szuperhősök kezébe adja a Marvel film akcióját, miközben segítenek a 4 Örökkévalónak megküzdeni a gonosz Deviánssal.
  • A készlet tartalmaz 4 Örökkévaló szuperhős-minifigurát – Ikarist, Sersit, az exkluzív Ajakot és Kingót –, valamint egy Deviáns figurát, egy világító mellkassal rendelkező, állítható Égit, 2 tőrrel, 1 karddal, 2 minikilövővel és egy pengével.
  • A gyermekeknek minden szuperképességüket be kell vetniük, amikor egy Deviáns támadást indít 4 vezető Örökkévaló ellen. A mindenható Égivel, amely elég nagy ahhoz, hogy a kezében tartson egy Örökkévalót – bármi megtörténhet!
  • Klassz születésnapi vagy ünnepi ajándékot keresel egy 7 éves vagy nagyobb gyermeknek? A gyűjthető minifigurákat, nagy, állítható lényeket és végtelen akciót tartogató LEGO Marvel Az Örökkévalók játékkészletet minden ifjú szuperhős imádni fogja.
  • A több mint 30 cm magas Égi figurát tartalmazó LEGO Marvel Az Örökkévalók Arishem árnyékában készlettel a gyermekeknek rengeteg szuperhősakcióban lesz részük, emellett bármelyik gyermekszobának remek dísze lesz.
  • A világító elemhez szükséges elemeket mellékeltük, így a fiatal szuperhősökre kézzelfogható móka és fantáziadús szerepjáték vár, csupán egyetlenegy dobozban.
  • Az egyszerű, átlátható útmutatóval a gyermekek azonnal belevághatnak a szórakoztató építésbe és a fantáziadús játékba Az Örökkévalók szuperhős-játékkészletükkel.
  • A gyermekek más LEGO Marvel Az Örökkévalók készletekkel is kombinálhatják a játékot, így még tovább bővíthetik a fantáziadús játéklehetőségeket.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy gyermeked építőkészlete megfeleljen a szigorú biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.