A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Végtelen Tenger temploma 71755

Bmulatos LEGO NINJAGO vz alatti jtkkszlet jtk kgyval

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Végtelen Tenger temploma
SKU 71755
EAN 5702016912333
Darabok 1060
Sorozat LEGO NINJAGO
LEGO ár 27 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Végtelen Tenger temploma 71755 leírás

A NINJAGO: Seabound című tévésorozat rajongói biztosan el lesznek ragadtatva a LEGO 71755-től. Ezzel az 1060 darabos LEGO készlettel megépítheted a saját Végtelen tenger templomodat. Itt a hét mellékelt minifigurával saját izgalmas NINJAGO víz alatti kalandokat élhetsz át.

Játszd el újra a sorozat kedvenc pillanatait, vagy találj ki saját történeteket. A készletben a sorozatból mindenféle ismerős alkatrész megtalálható. A Végtelen tenger templomában például egy laboratórium, egy tengeralattjáró és a leláncolt tengeri kígyó, Wojira található.

A végtelen tenger kalandjai

A LEGO 71755 lehetővé teszi a kilencéves gyermekek számára, hogy elindítsák vagy kibővítsék saját NINJAGO-univerzumukat. Sok más LEGO NINJAGO építőszett is létezik, mind a NINJAGO: Seabound, mind a többi NINJAGO TV-sorozatból. A különböző készletek kombinálásával a gyerekek elkezdhetik saját NINJAGO-kalandjaikat. Mind a víz felett, mind a víz alatt.

Ráadásul a NINJAGO LEGO készleteket mindig lenyűgöző látványt nyújtanak. A díszletek tele vannak jellegzetes részletekkel és extrákkal. Ezáltal a készletek nagyon alkalmasak arra is, hogy a gyermek- vagy játszószobában helyezzék el őket. A Végtelen tenger temploma is jól illik ide.

A gyerekek újra és újra játszani akarnak majd a készlettel, és közben az építési munka lenyűgözően néz ki. A készlet 26 centiméter magas, 11 centiméter hosszú és 57 centiméter széles. Biztosan mindenki ezzel akar játszani!

Nagy csaták

A Végtelen tenger temploma hét minifigurát tartalmaz. Játszd végig a sorozat leglátványosabb csatáit Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, Prince Kalmaar, Prince Benthomaar és két Maaray őrrel. Vagy találja ki saját konfliktusait.

Vajon ezúttal a rosszfiúknak sikerül győzniük, vagy végül a hősök kerülnek ki győztesen? Vajon a hősök meg tudják védeni a fontos vihar- és hullámamuletteket? Vagy rossz kezekbe kerülnek. Izgalmas lesz!

  • A Végtelen Tenger temploma (71755) nindzsajátékkészlet tartalmaz egy részletgazdag, víz alatti odút, telis-tele klassz funkciókkal, amelyekkel a gyermekek eljátszhatják a NINJAGO: Seabound évad akcióit.
  • 7 minifigurát tartalmaz: Búvár Kait, NRG Nyát, Glutinous-t, Kalmaar herceget, Benthomaar herceget és 2 Maaray őrt, így a gyermekeknek mindenük meglesz ahhoz, hogy halálmegvető csatákat rendezzenek a tenger mélyén.
  • A templom tartalmaz egy laboratóriumot, börtönt, tengeralattjárót, ördögráját, a láncra vert tengeri kígyót, Wojirát, valamint 2 amulettet egy bemutatóegységgel.
  • Ez az 1060 elemből álló játékkészlet remek születésnapi vagy ünnepi ajándék a 9 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják a szórakoztató építési feladatokat és a nindzsaszerepjátékokat.
  • A Végtelen Tenger temploma több mint 26 cm magas, 11 cm hosszú és 57 cm széles – szemet gyönyörködtető méretének köszönhetően egész biztosan mindenkit le fog nyűgözni.
  • Nézd meg a többi készletet is, amelyek a NINJAGO: Seabound évad alapján készültek, köztük a Ninja sub speeder (71752), a Lloyd hidrorobotja (71750) és a Vízisárkány (71754) szetteket.
  • A LEGO NINJAGO játékokkal a gyermekek elmerülhetnek a fantáziabeli akció izgalmas világában, ahol órákig tartó, fantáziadús játék vár rájuk, miközben nindzsahőseik oldalán számos gonosztevővel küzdenek meg.
  • A LEGO építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – még nindzsaerőre és -képességekre sincs szükség!
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak, ami azt jelenti, hogy a LEGO játékkészletekkel a gyermekek biztosan jó kezekben vannak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.