A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Vízi fejvadász 71756

Ltvnyos LEGO NINJAGO tengeralattjrs jtkkszlet

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vízi fejvadász
SKU 71756
Darabok 1159
Sorozat LEGO NINJAGO
LEGO ár 59 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Vízi fejvadász 71756 leírás

Izgalmas csatákat vívhatsz a tengerfenéken ezzel a LEGO Hydro Bounty játékkal a rendkívül népszerű NINJAGO sorozatból. A jármű tele van látványos és lenyűgöző részletekkel, amelyekkel izgalmas kalandokat élhet át. Mit szólnál két rugós lövőhöz, kihajtható szárnyakhoz és két mini tengeralattjáróhoz?

A készlet nem kevesebb, mint tíz minifigurát is tartalmaz. Mind a jó Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole és Scuba Lloyd, mind a gonosz Kalmaar herceg, egy Maaray őr és két Wu Bot megtalálható a készletben. Ez csattanós csaták lesznek a tengerfenéken.

Fedezze fel az összes részletet

A LEGO 71756 Hydro Bounty egy lenyűgöző, 1159 téglából álló LEGO készlet. Lehetővé teszi egy 59 centiméter hosszú, 15 centiméter magas és 30 centiméter széles víz alatti hajó építését. Ez igazi figyelemfelkeltő lesz a gyerekszobában. Ráadásul a hajó tele van szép részletekkel, ami még nagyobb kihívást jelent a készlettel való játékban.

A levehető mecha, a kinyitható pilótafülke és a kihajtható szárnyak rengeteg játékélményt biztosítanak. A hajót ráadásul részletesen díszítették. A kis építők büszkén mutatják majd meg barátaiknak építési munkájukat.

Kezdd el a saját Ninjago LEGO gyűjteményed

A LEGO Hydro Bounty nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó LEGO NINJAGO építőszett. Többek között a vízi sárkány és a Végtelen tenger temploma ugyanabból a NINJAGO-sorozatból, nevezetesen a NINJAGO: Seaboundból származik.

Egy másik NINJAGO-sorozatból is vannak építőszettek, mint például a Dzsungeles sárkány, a Városi kertek és a Flint robot. A különböző készletek kombinálásával összegyűjtheted a saját NINJAGO-univerzumodat. Játszd újra kedvenc epizódjaidat és csatáidat, vagy találj ki saját új NINJAGO-kalandokat.

Ráadásul minden készlet lenyűgözően néz ki, így dekorációként is elhelyezheti őket a szobájában. Fogadjunk, hogy minden barátod eljön majd játszani a LEGO NINJAGO készleteiddel!

  • A LEGO NINJAGO Vízi fejvadász (71756) egy akciódús tengeralattjárót tartalmazó játékkészlet, ami telis-tele van funkciókkal, így a nindzsarajongók igazán izgalmas történeteket játszhatnak el a tenger mélyén.
  • A készlet tartalmazza a NINJAGO: Seabound évad 10 minifiguráját: Búvár Kait, Búvár Cole-t, Búvár Jay-t, Búvár Lloydot, Búvár Zane-t és Búvár Nyát, Kalmaar herceget, egy Maaray őrt és 2 Wu Botot.
  • A Vízi fejvadász 2 rugós kilövővel, 2 kihajtható szárnnyal, egy nyitható pilótafülkével és egy levehető robottal van felszerelve, emellett 2 klassz mini-tengeralattjárót is szállít.
  • Ez az 1159 elemből álló játék tengeralattjáró remek születésnapi vagy ünnepi ajándék a 9 éves vagy nagyobb gyermekeknek, amit büszkén átvihetnek a barátaikhoz játszani, hiszen egész biztosan le fogja nyűgözni őket.
  • A Vízi fejvadász több mint 15 cm magas, 59 cm hosszú és 30 cm széles – ideális méretű a játékhoz, és a játékidők közötti kiállításhoz.
  • Nézd meg a többi NINJAGO készletet is, amelyeket a NINJAGO: Seabound évad inspirált, köztük a Vízisárkány (71754), a Lloyd hidrorobotja (71750) és A Végtelen Tenger temploma (71755) szetteket.
  • A LEGO NINJAGO olyan részletes játékkészletek gyűjteményét kínálja, amelyekre bármelyik gyermek büszke lenne, emellett a segítségükkel játék közben ismerhetik meg a bátorságról, az önfeláldozásról és a családról szóló nindzsaértékeket.
  • A LEGO építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – még nindzsaképességekre sincs szükség!
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak, ami azt jelenti, hogy a gyermekek biztosan jó kezekben vannak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.