A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Steve sivatagi expedíciója 21251

Ez az els olyan gamereknek kszlt LEGO Minecraft jtkkszlet, amely a sivatagbiomban jtszdik, s ahol Steve Minecraft karakter szembeszll a repl Fantommal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Steve sivatagi expedíciója
SKU 21251
Darabok 75
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 3 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Steve sivatagi expedíciója 21251 leírás

Ez a LEGO Minecraft 6+ éves gamereknek készült játék az első olyan építőjáték, amely a Minecraft sivatagbiomjában játszódik. Steve sivatagi expedíciója (21251) kihívás elé állítja a gyerekeket, hogy egy barátságtalan környezetben építsenek menedéket és azt védjék is meg a repülő Fantom támadásától.

Ez az átalakítható, szerepjátékra is alkalmas, 6+ éves fiúknak és lányoknak szóló ajándék 3 LEGO minifigurát tartalmaz, köztük Steve-vel és egy Minecraft házikóval a sivatagbiomban. A szett olyan ikonikus Minecraft elemeket tartalmaz, mint a barkácsasztal, a tábortűz és a sivatagi környezet számos kiegészítője. A szett remek ajándék bármely Minecraft rajongónak, hiszen kreatív kalandokra és csatákra hív, amikor a mozgó szárnyú repülő Fantom lecsap a bázisra. A játék egy új arckifejezést is tartogat Steve-nek, és most először a kisteve is megjelenik a LEGO Minecraft készletben. Ez a gyerekek és gamerek számára is ideális ajándékötlet más LEGO Minecraft játékszettekkel is kombinálható (ezek külön kaphatók).

  • LEGO Minecraft sivatagi játékkészlet gyermekeknek – Az első olyan szett, amely a sivatagi biomban játszódik kihívás elé állítja a 6+ éves fiúkat és lányokat, hogy építsenek egy Minecraft házikót és azt védjék is meg a repülő Fantomtól.
  • Építőjáték Minecraft figurákkal – Tartalmazza a népszerű Minecraft szereplőt, Steve-et, a kistevefigurát (most először!) és a repülő Fantomfigurát mozgatható szárnyakkal.
  • Minecraft sivatagi építőjáték gyerekeknek – Olyan ismerős Minecraft elemeket tartalmaz, mint a barkácsasztal, a menedék, a tábortűz, a mágikus fejsze, a kisteve és a kicsi kaktuszjáték.
  • Szabad szerepjáték – Ezt a sokoldalú Minecraft ajándékot könnyű megépíteni és átalakítani, és amikor a napi kalandok véget érnek, a Minecraft játékosok ki is állíthatják a szobájukban.
  • Ajándék 6 éves kortól – Lepd meg a Minecraft játékosokat ezzel a gyakorlatias építőjáték- és akciójáték-készlettel, amelyben Minecraft szereplőket találsz egy biomban, és amely játékra és kiállításra is alkalmas.
  • Fokozd a szórakozást – LEGO Minecraft játékkészletek (külön kaphatók) óriási választéka várja a gyerekeket, hogy összegyűjtsék és kombinálják őket!
  • Életre keltett Minecraft – A LEGO Minecraft építőjátékokkal a játékosok különféle módokon élvezhetik a videójátékot, hiszen a mobokat, helyszíneket és funkciókat a LEGO kockák kézzel fogható kreativitása kelti életre.
  • Minecraft ajándék gamereknek – A 75 elemből álló szett 5 cm magas, 8 cm széles és 8 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.