A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Zabáló leszámolás 21257

A nylka- s hnyslvedkek csak 2 ok, amirt a gyerekek imdjk ezt a gusztustalan akcifigurt, a Zablt, a legels Minecraft Legends szettben

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Zabáló leszámolás
SKU 21257
Darabok 420
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 18 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Zabáló leszámolás 21257 leírás

A Zabáló leszámolás (21257) a legeslegelső LEGO Minecraft Legends készlet. A leggusztustalanabb (és a gyerekek által leginkább kedvelt) Minecraft akciófigurával, az építő és harci kalandokkal ez a szett remek gamer ajándék lehet a 8+ éves Minecraft játékosok számára.

Az új Minecraft Legends világban, ez a LEGO Minecraft hősjáték az egyik főellenséget, a Zabálót tartalmazza. A hatalmas megépíthető figura karjai hosszúk és lengedeznek, testét varrasodások, sérülések, sebek és gombatelepek fedik. Egyetlen gombnyomással a Zabáló „hányáslövedékeket“ lő a szájából, és nyálkaelemeket indít a hátizsákjából. Az építőkészlet a Hős vadőr Minecraft figurát is tartalmazza, aki a Nagycsőrű madáron lovagol, és parancsokat ad szövetségeseinek a csontváznak és a zúzottkő gólemnek. Hogy még extrább legyen a digitális élmény ezzel az akciójátékkal, a LEGO Builder appban az építők felnagyíthatják, 3D-ben elforgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladásukat.

  • Minecraft akciójáték-figura gyerekeknek – Az legelső Minecraft Legends készlettel, A Zabáló leszámolással a 8 éves vagy nagyobb fiúk és lányok építhetnek, csatázhatnak és játszhatnak a játék legfőbb szereplőivel.
  • Hősies kalandjáték – Ebben a sokoldalú Minecraft játékban a gyerekek megküzdhetnek a gusztustalan Zabálóval és segédjével, Blaze Runttal a Hős vadőr, a Nagycsőrű, a csontváz és a zúzottkő gólem segítségével.
  • Akciójáték szereplőkkel – Az autentikus Minecraft jellemzők közt találod a Zabáló szájából induló „lövedékeket“ és a hátizsákjából lőtt nyálkaelemeket. Ezeket egy-egy gombbal aktiválhatod.
  • Minecraft készlet az önálló játékhoz – Az építőkészlet a Hős vadőr kiegészítőit is tartalmazza: meglovagolható madár, zászló, köpeny, gyémántkard és lant.
  • Gamer ajándék 8 éves kortól – A Zabáló megjelenése a LEGO Minecraft játékok közt igazán nagy durranás lesz majd a játék rajongóinak körében.
  • 3D építési útmutató – A szuper élményhez a gyerekek letölthetik a LEGO Builder appot, amelynek digitális eszközeivel felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.
  • Életre keltett Minecraft – A LEGO Minecraft készletekkel a gyerekek különféle módokon élvezhetik a népszerű videójátékot, hiszen a mobokat, helyszíneket és funkciókat a LEGO kockák kézzel fogható kreativitása kelti életre.
  • Építőjáték gyerekeknek – A szett 420 elemből áll, a Zabáló pedig 12 cm magas.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.