A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tárolófej – Nagy (tök) 5005886

Nagy LEGO trolfej: tbb szrakozs kevesebb rendetlensggel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tárolófej – Nagy (tök)
SKU 5005886
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 9 490 Ft

LEGO Tárolófej – Nagy (tök) 5005886 leírás

Ez a narancssárga LEGO tárolófej tökéletes megoldást nyújt a LEGO rajongóknak a kockák, írószerek és bármilyen kis tárgy tárolásához. A jól ismert LEGO minifigurafej felnagyított változata tartós műanyagból készült, mosolygó tökarckifejezéssel és levehető fedéllel rendelkezik, így tökéletes ahhoz, hogy halloweeni finomságokat osztogass belőle, kísérteties mókát varázsolj vele bármelyik szobába, emellett pedig a gyerekek LEGO kockáit is egy helyen tarthatod. Könnyen és hatékonyan kombinálhatod más LEGO dekorelemekkel.

  • Töltsd meg halloweeni finomságokkal – A felnagyított LEGO minifigurafej úgy néz ki, mint egy kifaragott, mosolygós arcú tök, amihez egy levehető fedél is tartozik.
  • Egy arc minden rajongónak – Ez az egymásra rakható tárolómegoldás tartós polipropilén anyagból készült, emellett számos méretben és különféle arckifejezésekkel elérhető.
  • Nagyszerű szórakozás – A több mint 25 cm magas és 24 cm átmérőjű modellben elég hely van a LEGO kockák, a halloweeni finomságok és bármi más számára, amit rendszerezve szeretnél tárolni.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.