A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Dr. Flieber kulcstartó 5007535

LEGO Dr. Flieber minifigurs kulcstart

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Dr. Flieber kulcstartó
SKU 5007535
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 6 290 Ft

LEGO Dr. Flieber kulcstartó 5007535 leírás

Lepj meg egy LEGO rajongót vagy a kis orvosokat és nővéreket egy kulcstartóval, ami szintén egy hétköznapi hőst ábrázol! Ez a Dr. Flieber kulcstartó egy LEGO minifigurát tartalmaz, ami egy strapabíró fémlánchoz és karikához van rögzítve. A minifigura feje, karja és keze beállítható, a mellkasán pedig egy ki- és bekapcsológombot találsz, amivel aktiválhatod a talpába épített LED világítást. A karika stabilan rögzíthető kulcsokra, táskákra, pénztárcákra, nyakba akasztható kulcstartókra és sok minden másra.

  • LEGO minifigura kulcstartó – A beállítható fejjel, karral és kézzel ellátott Dr. Flieber minifigura egy strapabíró fémlánchoz és karikához van rögzítve. A minifigura nem vehető le a láncról
  • Hasznos zseblámpa – A minifigura mellkasában található ki- és bekapcsológomb aktiválja a talpába épített LED világítást, amit 2 hosszú élettartamú CR2025 elem működtet (mellékelve)
  • Ajándék 6 éves kortól – A 8 cm hosszú, beépített zseblámpával ellátott kulcstartó mindenkinek segít abban, hogy összefogja a személyes tárgyaikat

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.