A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Vásári minifigura kiegészítő készlet 40373

Vsri mka LEGO stlusban!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vásári minifigura kiegészítő készlet
SKU 40373
Darabok 51
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 4 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Vásári minifigura kiegészítő készlet 40373 leírás

Vágj bele a családi szórakozásba ezzel a LEGO Iconic Vásári minifigura kiegészítő készlettel (40373)! Ez a gyermekeknek szánt, színes játékkészlet tartalmaz egy megépíthető, mini céllövöldét korongvetővel – döntsd le az aranyszínű konzervdobozt, hogy megnyerd az aranyos plüssmaci figurák egyikét! A készlet tartalmaz egy lány, egy apuka és 2 vásári dolgozó minifigurát, valamint rengeteg mókás kiegészítőt, amelyek kreatív játékra inspirálnak. Ez a kiegészítő készlet ideális ajándék a 6 évnél nagyobb gyermekeknek, amellyel kiegészíthetik LEGO gyűjteményeiket, így még több játéklehetőség vár rájuk.

  • A gyermekek a vásár minden mókáját eljátszhatják ezzel a LEGO Iconic Vásári minifigura kiegészítő készlettel, amely tartalmaz egy megépíthető, mini céllövöldét korongvetővel és 2 aranyos plüssmaci figurával, amelyeket megnyerhetnek az akciódús játék során.
  • A játékkészlet 4 minifigurát tartalmaz – egy lányt (új, 2020 januárjában megjelenő arccal és egyszarvú mintás ruhával), az apukáját és 2 vásári dolgozót –, emellett találsz egy megafont és 2 fagylalt kiegészítő elemet is a kreatív játékhoz.
  • Ez az építőkészlet ideális születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekek számára, amelyet más LEGO készleteikkel is kombinálhatnak. Egy könnyen követhető útmutató is tartozik a szetthez, így még a kezdő építők is magabiztosan vághatnak bele az építésbe.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.