A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kocka-jegyzettömb 5007224

Jegyzetelj LEGO stlusban!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kocka-jegyzettömb
SKU 5007224
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 4 490 Ft

LEGO Kocka-jegyzettömb 5007224 leírás

Írj listákat, emlékeztetőket és hagyj üzenetet a barátaidnak a LEGO Ikonikus kocka-jegyzettömb belsejében található jegyzetpapíron! Ez a fényes kartondobozból készült tartó egy LEGO kockákból álló tömbből épül fel, mely 224 jegyzetpapírt tartalmaz, válogatott színekben. A lapok egyik oldala egy LEGO alaplapot ábrázol, a másik oldalán pedig rengeteg hely van a jegyzeteléshez. Miután az összes jegyzetlapot felhasználtad, ez a stílusos doboz az emléktárgyak tárolásához is kiváló.

  • A fényes fóliával bevont kartondoboz egy LEGO kockákból álló tömbből épül fel, mely 224 jegyzetpapírt tartalmaz, válogatott színekben.
  • A lapok egyik oldala egy LEGO kockákat ábrázoló kialakítással van díszítve, a másik, üres oldalára pedig szabadon jegyzetelhetsz. Ha a jegyzetpapírokat felhasználtad, a doboz az emléktárgyak tárolásához is klassz lesz.
  • A Kockajegyzettömb-tartó több mint 12,5 cm hosszú, 8 cm széles és 4 cm mély. Szórakoztató ajándék rajongóknak, mely remekül kombinálhatómás LEGO Kocka-írószerekkel.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.