A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

Az én XL LEGO Education világom 45028

Engedje, hogy gyermekek felfedezzk az ket krlvev vilgot!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név Az én XL LEGO Education világom
SKU 45028
Darabok 480
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 137 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

Az én XL LEGO Education világom 45028 leírás

Az én XL világom játékos tanulási élményeket nyújt, amelyek szerepjáték, szórakoztató építési gyakorlatok és ötletbörze segítségével ismertetik meg az óvodás gyermekeket az őket körülvevő világgal. Ez a LEGO tanulókészlet emellett fejleszti a gyermekek önbizalmát és alapvető társas készségeit, például az együttműködést és a kommunikációt, valamint elősegíti a szerepek és feladatok megértését.

Való világbeli szerepjáték
2-10 fős csoportokban dolgozva a gyermekek 480 színes LEGO DUPLO építőelemből, figurákból, kerékbázisokból, ablakokból, ajtókból és egy építőlapból megépíthetik az otthonukat, egy éttermet, buszmegállót, kórházat és egy tűzoltóállomást. Emellett felfedezhetnek egy repülőgépet, autót, vagy akár tengeralattjárót is, a képzelőerejük segítségével pedig fantáziaállat-figurákat építhetnek, és jópofa saját történeteket találhatnak ki. Az én XL világom emellett kombinálható a 45029 Állatok és a 45030 Emberek kiegészítő készlettel a Korai tanulás rendszerben, így még többjátékos tanulás vár a gyermekekre.

Teljes pedagógustámogatás
Az én XL világomban a pedagógusok megtalálnak mindent, amire szükségük lehet, hogy inspiráló órákat tarthassanak, többek között egy „Első lépések“ kártyát 5 tevékenységötlettel és 10 db kétoldalas építőkártyát. Ezenkívül online Lecketerv is elérhető 8, tantervhez illeszthető leckével a www.LEGOEducation/Start oldalon. Még egy egynapos szakmai továbbképzési kurzust is kínálunk (külön megvásárolható), hogy a tanároknak a lehető legjobb hátteret biztosítsuk a kezdéshez.

Holisztikus megközelítés a tanuláshoz
A LEGO Education Korai tanulás megalapozza a gyermekek tanulását és az élethosszig tartó fejlődés iránti szenvedélyt azáltal, hogy a természetes kíváncsiságukat stimulálva biztatja őket, hogy közösen kísérletezzenek és játszva tanuljanak. Az én XL világom a Korai tanulás rendszer más termékeivel is kombinálható a társas, érzelmi és nyelvi készségek fejlesztéséhez, valamint a szabad játékért és az iskoláskor előtti tudományos készségek fejlesztéséért.

  • Fejleszti a gyermekek önbizalmát és alapvető társas készségeit, például az együttműködést, kommunikációt, valamint a szerepek és feladatok megértését.
  • 480 LEGO DUPLO elemet tartalmaz, köztük egy építőlapot, 8 figurát, kerékbázisokat, ablakokat, ajtókat és színes építőelem kollekciót – mindent, ami ahhoz kell, hogy szárnyalhasson a gyermekek fantáziája.
  • Egy „Első lépések“ kártya jár hozzá 5 tevékenységötlettel, 10 kétoldalas építési ötletadó kártya 20 modell megépítéséhez, valamint egyonline tanári útmutató 8 tantervhez illeszthető leckével, hogy inspiráló órákat tarthasson.
  • Fakultatív egynapos szakmai továbbképzési kurzust is kínálunk (külön megvásárolható), hogy a tanároknak a lehető legjobb hátteret biztosítsuk a kezdéshez.
  • Kombinálható más LEGO Education készletekkel – például a 45029 Állatok és a 45030 Emberek kiegészítő készlettel – hogy még tovább tartson a játszva tanulás.
  • A LEGO Education Korai tanulás rendszerének része, amely segíti az óvodások holisztikus tanulását.
  • 10 készlet LEGO „hat elem“ tanulási tevékenységhez szükséges mennyiségű építőelemet tartalmaz.

Ha Ön pedagógusként iskolák számára vásárolja meg termékeinket, vagy más akkreditált oktatást szolgáltat, kattintson az alábbi linkre, ahol további információt talál arról, hogyan szerezheti be és használhatja ezeket a megoldásokat a helyi oktatási követelményekhez igazított tanulmányi eredmények eléréséhez. Ilyenek például az osztálytermi csomagok opciói, a szakmai fejlesztési ajánlatok és a tantermi megoldásokra vonatkozó tanácsok. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Ön otthoni felhasználó, aki keresi a módját, hogyan taníthatna bármilyen korosztályú gyermekeket?

Legyenek akár az osztályteremben, akár a nappaliban, a gyermekekben óriási a képzelőerő, a velük született kíváncsiság, és a felfedezés, kockázatvállalás iránti vágy. Nincs is másra szüksége, csak olyan eszközökre, amelyek képesek ezeket hasznosítani. A LEGO Education segíteni kíván ebben. A gyakorlati foglalkozás lehetőséget ad ötletek és modellek építéséhez, ugyanakkor elősegíti olyan fontos készségek kialakulását, mint a kommunikáció, az együttműködés, a kritikus gondolkodás és a kreativitás.

A LEGO Education több mint 40 éve fejleszt oktatási megoldásokat egy jól bevált oktatási elmélet alapján, amely azt vallja, hogy a gyakorlati tapasztalatok megszerzése során a gyermekek jobban tanulnak és többre emlékeznek. Termékeink nem játékok. A LEGO Education Tanulási forrásanyagok otthoni használatát arra tervezték, hogy olyan rendkívül izgalmas élményt nyújtsanak, amelyek kiegészítik a helyi tanterveken alapuló oktatást.

A LEGO Education támogatást nyújt értékesítés előtt és után, hogy biztosítsa a LEGO Education erőforrások lehető leghatékonyabb felhasználását egy adott tanulási környezetben. Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.