A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Education SPIKE Essential Set 45345

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Education SPIKE Essential Set
SKU 45345
EAN 5702016677591
Darabok 449
Sorozat LEGO Education
LEGO ár 144 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Education SPIKE Essential Set 45345 leírás

A LEGO Education SPIKE Essential felkelti az általános iskolás tanulók érdeklődését a kézzelfogható STEAM tanulás iránt. Ez a játékos, elbeszélésalapú tanulási élmény a LEGO Oktatási rendszer része, ami arra bátorítja a tanulókat, hogy megismerjék a STEAM fogalmakat, ami hozzájárul az írástudásuk, valamint a matematikai és a társas-érzelmi készségeik fejlesztéséhez.Ehhez a 449 elemből álló készlethez 4 minifigura is tartozik, saját személyiségekkel felruházva, akik történetmesélők szerepében segítenek szimpatikussá tenni a problémamegoldást a tanulók számára. Az ikon- és szóalapú programozási blokk egyszerű hardverekkel – köztük egy intelligens, 2 portos Hubbal, 2 Kis Motorral, egy Fénymátrixszal és egy Színérzékelővel – kelti életre a tanulók alkotásait. A készlet emellett a jól ismert és életkornak megfelelő LEGO kockák és cserealkatrészek színpompás válogatását is tartalmazza, amit szín szerinti szortírozó tálcák egészítenek ki az építési folyamat és az osztálytermi használat megkönnyítéséhez.A LEGO Oktatási rendszer részét képező SPIKE Essential 5 egységnyi, 8×45 perces, szabványoknak megfelelő STEAM leckét kínál. Minden lecke egy átfogó, online tantervet tartalmaz, amibe a matematika és a nyelvművészeti fejlesztések tartoznak. Emellett a tanárok támogatásaként értékelőrubrikákat és videókat is biztosítunk. Hogy növeljük a tanárok önbizalmát és segítsük a felkészülésüket a LEGO Oktatási rendszeren belüli, sikeres STEAM tanításhoz, a SPIKE Essentialt egy átfogó, fejlődést segítő program is kiegészíti.

 • 4 szimpatikus minifigura sokszínű személyiségekkel és jellegzetességekkel, amik fejlesztik a problémamegoldó és a társas-érzelmi készségeket.
 • 2 Kis Motor, egy Színérzékelő, egy 3×3-as Fénymátrix és egy intelligens Small Hub, amit 2 darab I/O port, Bluetooth csatlakozás, 6 tengelyes giroszkóp, és egy mikro USB-s töltővel és csatlakozási porttal ellátott Li-ion akkumulátor egészít ki.
 • A 449 elemből álló készlet a jól ismert LEGO kockák és cserealkatrészek válogatását is tartalmazza az intuitív és egyszerű építéshez.
 • Strapabíró tárolódoboz színes szortírozó tálcákkal, az egyszerű tantervi használathoz.
 • A SPIKE Alkalmazás a Scratch alapján készült, életkornak megfelelő, ikon- és szóalapú kódolással fejleszti a tanulók kódolási készségeit.
 • 5 egységnyi, 8×45 perces, szabványoknak megfelelő lecke bátorít az önálló STEAM gondolkodásra a játékos, elbeszélésalapú problémamegoldáson keresztül.
 • Minden lecke átfogó oktatási forrásanyagokat tartalmaz, így növelve a tanárok önbizalmát, hogy magával ragadó órákat tarthassanak. Kulcsfontosságú tanulási értékek
 • Fejleszti a számítógép-alapú gondolkodást, amibe a sorozatok alkotása és módosítása, a tesztelés, a hibakeresés és a hurkok használata is beletartozik.
 • Fedezd fel a mérnöki designkészítés folyamatát, amibe beletartozik a probléma meghatározása, a megoldások kitalálása, valamint a prototípusok tesztelése és finomítása is.
 • Ismerd meg az energia, az energiaátvitel és az ütközés tudományos fogalmait.
 • Miközben a tanulók közösen megvitatják a tapasztalataikat, a szóbeli kommunikációs készségeik is fejlődnek.
 • Segít elmerülni az elbeszélésalapú problémamegoldásban.
 • A tanulók a társas-érzelmi nyelvezetüket is fejleszthetik, miközben segítenek a történet főhősének megoldani egy problémát.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.