A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Csapda az Alvilág kapunál 21255

LEGO Minecraft jtkkszlet az Alvilgban ikonikus harci mobokkal. Akcival teli jtk gamereknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Csapda az Alvilág kapunál
SKU 21255
Darabok 352
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 14 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Csapda az Alvilág kapunál 21255 leírás

Keltsd életre az igen népszerű Minecraft videójátékot az akciódús Az Alvilág kapuja játékkal. LEGO Minecraft Az Alvilág kapu (21255) játékszett végeláthatatlan építési és játékélményt nyújt a játékosoknak a Minecraft mobok ikonikus szereplőgárdájával. A Minecraft kalandokat kedvelő gyerekek imádni fogják ezt a csatajelenetet ábrázoló modellt. Remek gamerjáték 8 éves kortól.

Ez a gyerekeknek készült építőjáték tartalmaz egy ork harcos figurát személyre szabható skinnel, aki átutazik a Minecraft Alvilágportálon a Karmazsin erdő és a Bazalt Delta közti határra. Ahogy a játékosok felfedezik az erdő gombákkal teli fáit, a játék híres mobjainak sorával kell megküzdeniük: 2 magmakockával, egy hoglinnak, akinek ujjal irányítható öklelő feje van és egy Minecraft szellemfigurával, aki korongokat lő a szájából. Hogy fokozzuk a borzongást, a szellem híres arról, hogy portálokat pusztít, és örökre csapdába ejti a játékosokat! Az ifjú építők imádni fogják a LEGO Builder appot is, amellyel a felhasználók felnagyíthatják és 3D-ben elforgathatják a modelleket, és követhetik a haladásukat.

  • LEGO Minecraft Alvilágportál játék – Ez a Minecraft gamereknek, gyerekeknek, 8 éves vagy annál nagyobb fiúknak és lányoknak szólókalandszett megépíthető akciójeleneteket és ikonikus Minecraft karaktereket tartalmaz.
  • Minecraft csatajelenetek és akciófigurák – tartalmaz egy ork harcost, egy Minecraft szellemet, aki korongokat lő a szájából, egy hoglin figurát öklelő fejjel és 2 magmakockát.
  • Minecraft Alvilág játék – Akciódús modellkészlet az Alvilágban ikonikus mobokkal, akikkel megküzdhet az ork harcos.
  • LEGO ajándékszett gamereknek – A gyerekek megépíthetik a Minecraft karmazsin erdő gombákkal teli fáit és Bazalt Delta sziklás látképét.
  • Ajándék 8 éves kortól – Ez a Minecraft Alvilágportál játékszett ajándékötlet lehet a MInecraft és a LEGO építőjátékok rajongóinak.
  • 3D építési útmutató – A szuper élményhez a gyerekek letölthetik a LEGO Builder appot, amelynek digitális eszközeivel felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.
  • Életre keltett Minecraft – A LEGO Minecraft készletekkel a gyerekek különféle módokon élvezhetik a népszerű videójátékot, hiszen a mobokat, helyszíneket és funkciókat a LEGO kockák kézzel fogható kreativitása kelti életre.
  • Minecraft ajándék gamereknek – A szett 352 elemből áll, 11 cm magas, 22 cm széles és 14 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.