A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A tengerparti teknősház 21254

A LEGO Minecraft teknshz gyerekek szmra kszlt ptjtk Minecraft szerepli s vidm jellemzi kreatv, akcids s llatos mkra buzdtjk a gyerekeket

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A tengerparti teknősház
SKU 21254
Darabok 234
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 9 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A tengerparti teknősház 21254 leírás

A Minecraft teknős formájú modellház kívül-belül tele van Minecraft akcióval és állatos mókával. A 3 ikonikus szereplővel és szuper megépíthető struktúrával a LEGO Minecraft A tengerparti teknősház (21254) szett remek ajándékötlet a 8 éves vagy nagyobb gyerekeknek és Minecraft játékosoknak.

A gyerekek megépíthetnek egy teknős formájú Minecraft házat ablakokkal, lámpásokkal, ajtóval, ággyal, asztallal, barkácsasztallal és kemencével. A levehető tető könnyű hozzáférést biztosít a belső részhez. Kint található egy tengerpart cukornáddal, teknős tojásokkal és evezős bambusztutajjal. Ismerős Minecraft figurákkal és mobokkal találkozhatsz: teknősharcos teknős skinben és sisakban, tengeri zombi szigonnyal, tengerifüvet legelésző teknős és 3 kisteknős. Más kiegészítők is a gamerek rendelkezésére állnak, mint például a látcső és a térkép. Azok, akik szeretik az akciódús videójátékokat, a kreatív építést és az állatgondozást imádni fogják ezt a sokoldalú játékot. Az extra digitális élményért a LEGO Builder appban az építők felnagyíthatják és 3D-ben elforgathatják a modelleket, és követhetik a haladásukat.

  • LEGO Minecraft teknősház-modell – Ez a gamerek és gyerekek számára ideális ajándék ikonikus Minecraft szereplőket tartalmaz, és egy sokoldalú építőjáték a 8+ éves lányok és fiúk számára.
  • Állatgondozós játék gamereknek – Ez a LEGO Minecraft játék megépíthető Minecraft házikót és 3 Minecraft figurát tartalmaz: teknősharcos, teknős és tengeri zombi.
  • Rengeteg játéklehetőség – Ez a gyakorlatias játék rengeteg játéklehetőséget kínál a gyermekeknek, a kreatív építéstől kezdve, a csatajeleneteken át az állatok gondozásáig.
  • Építőjáték kiegészítőkkel – Népszerű Minecraft elemek, mint a látcső, a térkép és a bambusztutaj.
  • Ajándék gamereknek – Ajándékozd ezt a gamer játékot a Minecraft-építés, -szereplők és -állatok 8 éves vagy nagyobb rajongói számára.
  • Más szettekkel is kombinálható – A még több vidámság érdekében A tengerparti teknősház könnyen kombinálható más LEGO Minecraft játékokkal (külön kaphatók).
  • Életre keltett Minecraft – A LEGO Minecraft készletekkel a gyerekek különféle módokon élvezhetik a népszerű videójátékot, hiszen a mobokat, helyszíneket és funkciókat a LEGO kockák kézzel fogható kreativitása kelti életre.
  • Építőjáték gyerekeknek – A készlet 234 elemből áll, 5 cm magas, 24 cm széles és 16 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.