A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Minifigurák 25. sorozat 71045

A LEGO rajongk imdni fogjk ezt a 12 gyjthet figurt. Mindegyik zskbamacska 1 rszletgazdag minifigurt tartalmaz, amelyhez egy kiegszt s egy informcis fzet is tartozik

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Minifigurák 25. sorozat
SKU 71045
Darabok 9
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 1 590 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Minifigurák 25. sorozat 71045 leírás

Az 5 éves vagy nagyobb gyerekek izgalmas kalandokat játszhatnak el a 12 gyűjthető figura egyikével a LEGO Minifigurák 25. sorozat (71045) titkos dobozaiból. Ezeket a részletgazdag minifigurákat hozzáadhatod egy más meglévő szettedhez, büszkén kiállíthatod vagy óriásit játszhatsz velük egy képzeletbeli akciókban!

A 12 összegyűjthető karakterből 1 meglepetés LEGO minifigurát találsz minden dobozban. A minifigurák a következők:Triceratopsz jelmezes rajongó, Sprinter, Detektív, Vonatozó kisgyerek, Kecskepásztor, Vámpírlovag, Kisállat-kozmetikus, Fitneszedző, E-sportoló, Gomba Manó, Könyörtelen Barbár és Hárpia.

Mind a 12 gyűjthető LEGO minifigura készen áll, hogy akciódús történetek közepébe csöppenjen. Lezárt dobozban érkeznek, és legalább egy eredeti kiegészítő és gyűjtői információ füzet tartozik hozzájuk. Ez az egyedi, gyűjthető ajándék végtelen játékkal töltött órát ad a gyermekeknek egyedül és a barátaikkal.

  • Gyűjthető figurák – Az 5 éves vagy nagyobb fiúk és lányok élvezhetik, hogy történeteket játszanak el a LEGO Minifigurák 25. sorozat karaktereivel, amelyek közül minden titkos doboz egy részletgazdag kalandfigurát tartalmaz.
  • Fantáziafigurák – ALEGO rajongók minden dobozban 1 gyűjthető figurát találnak a 12-ből, amellyel bővíthetik a gyűjteményüket. A figurák közt szerepel a Sprinter, a Vonatkozó kisgyerek, a Hárpia és a Triceratopsz jelmezes rajongó.
  • Eredeti kiegészítők – Mindegyik gyűjthető figurához legalább 1 kiegészítő is tartozik, például, a Kecskepásztorhoz egy kecske, a Detektívhez pedig egy hamis nyom.
  • Szerepek eljátszása – A limitált kiadású LEGO gyűjthető minifigurák lehetővé teszik, hogy a kreatív gyerekek csodás kalandokat álmodjanak meg és játszanak el egyedül vagy a barátaikkal.
  • Ajándék LEGO rajongóknak – Ezek a LEGO minifigurák remek ajándékok lehetnek azoknak a gyerekeknek, akik megérdemelnek egy kis jutalmat.
  • Órákon át tartó legózás – Kalandjátékok, melyeket hozzáadhatsz egy gyűjteményhez, kiállíthatod, vagy végtelen, képzeletbeli akciókat játszhatsz el velük.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.