A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 80022 Spider Queen pókhálószerű bázisa

Klassz Spider Queen robot a szerepjátékos csatákhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Spider Queen pókhálószerű bázisa
SKU 80022
Darabok 1170
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 39 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 80022 Spider Queen pókhálószerű bázisa leírás

  • A gyermekek saját csatákat játszhatnak el ezzel a LEGO® Monkie Kid™ játékkészlettel (80022), ami tartalmazza a Spider Queen pókhálószerű bázisának robot/mobil főhadiszállását.
  • 6 minifigura vár rád – Spider Queen, Syntax, Monkie Kid, Pigsy, Majomkirály és egy városlakó –, emellett olyan fegyvereket és kiegészítőket is találsz, mint az arany bot, amit repülővé alakíthatsz Monkie Kid számára.
  • A beállítható Spider Queen robot/főhadiszállás tartalmaz karral működtetett, támadó csáprágókat, emellett a pók „teste” kinyitható, aminek a belsejében találsz egy részletesen kidolgozott labort és egy minifigura-börtönt is.
  • Ez a kiváló minőségű, 1170 elemből álló LEGO® készlet izgalmas építést és korlátlan játéklehetőségeket nyújt. Szuper születésnapi vagy ünnepi ajándék a 9 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik nem akarnak lemaradni az újdonságokról.
  • A több mint 25 cm magas, 34 cm hosszú és 44 cm széles pókrobot igazán egyedi játék, amit a gyermekek büszkén kiállíthatnak, így a kalandos játékok között a barátaiknak is megmutathatják.
  • Találsz egy átlátható útmutatót, de ha még mókásabbá tennéd az építést a gyermekek számára, a LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban az Instructions PLUS is vár rájuk, ami közelítő és forgó eszközök segítségével jeleníti meg a modellt a képernyőn.
  • A gyűjthető LEGO® Monkie Kid™ építőjátékokban a Majomkirály kínai legendája van újragondolva az innovatív történetmesélésen keresztül, ami fejleszti a gyermekek kreativitását, alkalmazkodóképességét és optimizmusát is.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO® alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.