A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Batmobile Tumbler 76240

Megpthet s killthat Batmobile Tumbler

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Batmobile Tumbler
SKU 76240
Darabok 2049
Sorozat LEGO DC
Kor 18+ év
LEGO ár 109 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Batmobile Tumbler 76240 leírás

A LEGO DC Batman Batmobile Tumbler (76240) fejleszti az építési készségeidet, emellett a mozi történetének egyik legikonikusabb járművének stílusát is megragadja.

Fantasztikus, fegyveres bűnüldöző gép
A Batman filmek Sötét lovag trilógiájából ismert, lenyűgöző, megépíthető és kiállítható Tumblernek nyitható teteje van, így könnyedén hozzáférhetsz a vezető- és anyósüléshez, valamint az irányítópanelhez is. Batman és Joker minifiguráihoz egy állvány is tartozik. Az elkészült modellt kiállíthatod a strapabíró alaplapon, így a Tumbler építményed a kézzelfogható munka befejezte után is hosszan tartó örömet fog nyújtani.

Felnőtteknek szánt LEGO készletek
Fedezd fel újra a kreatív építés örömét a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletekkel! Az elégedettséggel eltöltő építést és bámulatos kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy személyes ajándékok a modellkészítés és a képregénykultúra rajongóinak.

  • Építsd meg és állítsd ki a mozi történetének egyik legikonikusabb járművét a LEGO DC Batmobile Tumbler (76240) készlettel – egy magával ragadó LEGO kockamodellel, ami kifejezetten felnőtteknek készült.
  • Találsz egy megépíthető Batmobile Tumblert állvánnyal, valamint Batman és Joker minifiguráit is.
  • Ez a fegyveres bűnüldöző gép egy gyűjthető Batman emléktárgy, ami a kézzelfogható, kreatív építési munka befejezte után is sokáig tartó elégedettséget fog nyújtani.
  • Ha felnőtt Batman rajongó vagy modellkészítő vagy, akkor ez a megépíthető és kiállítható jármű tökéletes építési projekt lesz számodra.
  • A jármű több mint 16 cm magas, 45 cm hosszú és 25 cm széles, emellett más LEGO DC Batman készletekkel is könnyedén kombinálható.
  • Ez a gyűjthető és kiállítható modell stresszoldó kikapcsolódást nyújt, miközben a 2049 LEGO elem lassan megformálja a látványos Tumblert.
  • A kiváló minőségű, nyomtatott útmutató segítségével könnyedén és azonnal belevághatsz ebbe a lenyűgöző építési projektbe.
  • A felnőtteknek szánt LEGO készletek elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt nyújtanak, amelyek minden lelkes modellkészítőt el fognak bűvölni.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.