A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Batman 40386

Lenygz LEGO kockbl plt Batman portr

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Batman
SKU 40386
Darabok 115
Sorozat LEGO Batman
LEGO ár 5 999 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Batman 40386 leírás

A köpenyes keresztes lovag rajongói megépíthetik és kiállíthatják saját LEGO Batman illusztrációjukat ezzel a LEGO Kockavázlatok Batman (40386) készlettel. A beépített kampó segítségével akaszd a falra – a 12×16-os méretű alaplap stabilan a helyén tartja a LEGO kockákat. A születésnapi és ünnepi ajándéknak is nagyszerű készlet lenyűgöző kiegészítője lehet bármelyik LEGO Kockavázlatok szereplőportré gyűjteménynek.

  • A fiatal LEGO építők és a Batman rajongók egyaránt örömmel fogják megépíteni és kiállítani GOTHAM CITY híres bűnüldözőjének klassz, gyűjthető Kockavázlatok portréját.
  • Nagyszerű ajándék a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen ez a 115 elemből álló építőkészlet a LEGO Kockavázlatok téma része, amely egy 12×16-os alaplapon jeleníti meg az ikonikus szereplők gyűjthető, megépíthető, 3D-s illusztrációit.
  • A több mint 13 cm magas, 9 cm széles és 3 cm mély LEGO Kockavázlatok Batman készlet szemet gyönyörködtető kiegészítője lehet bármelyik gyerekszobának, amelyet kiállítva, de a beépített kampó segítségével akár a falra akasztva is kirakhatsz.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.