A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Klasszikus TV sorozat: BATMAN csuklya 76238

Megpthet s killthat Batman csuklya a klasszikus TV sorozatbl

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Klasszikus TV sorozat: BATMAN csuklya
SKU 76238
EAN 5702017072449
Darabok 372
Sorozat LEGO Batman
Kor 18+ év
LEGO ár 16 793 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Klasszikus TV sorozat: BATMAN csuklya 76238 leírás

Merülj el egy izgalmas modellépítő projektben, miközben újraalkotod a klasszikus Batman TV sorozat felejthetetlen stílusát. A felnőtt rajongóknak készült LEGO DC Batman Klasszikus TV sorozat: BATMAN csuklya (76238) elégedettséget nyújtó építést és bámulatos dísztárgyat kínál.

Megépíthető és kiállítható, ikonikus Batman sisak
A Köpenyes keresztes lovag híres TV-s karakterének LEGO kockákból épült, jellegzetes csuklyája egész biztosan magára vonzza a csodáló tekinteteket, bárhol is állítod ki. A strapabíró, levehető alaplaphoz egy adattábla van rögzítve, így a modell a megépítése után is sokáig hatalmas örömet és elégedettséget fog nyújtani.

  • A felnőtt rajongóknak készült LEGO DC Batman Klasszikus TV sorozat: BATMAN csuklya (76238) megragadja a népszerű TV sorozat jellegzetes stílusát.
  • Az ikonikus Batman sisak hiteles, 372 elemből álló LEGO kockamásolatához egy adattáblával ellátott, strapabíró alaplap is tartozik.
  • Szakadj ki a valóságból, és merülj el egy magával ragadó építési projektben – majd élvezd az elkészült modelled nyújtotta örömet és elégedettséget, ami a kézzelfogható munka befejezte után is sokáig fog tartani.
  • Ez az elbűvölő, megépíthető és kiállítható modell nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy személyes ajándék a felnőtt Batman rajongóknak és a lelkes modellépítőknek.
  • A több mint 19 cm magas, 10 cm széles és 12 cm mély, magával ragadó modell bámulatos dísztárgy, amiről mindenki beszélni fog, akár otthon, akár a munkahelyeden állítod ki.
  • Kiváló minőségű, könnyen követhető útmutatójával már a doboz kibontásakor belevághatsz ebbe az elbűvölő építési projektbe.
  • A felnőtteknek szánt LEGO készletek elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt nyújtanak, amelyek minden lelkes modellkészítőt el fognak bűvölni.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.