A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Batman klasszikus TV sorozat Batmobile 76188

Klasszikus Batmobile az eredeti, 1966-os TV sorozatbl

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Batman klasszikus TV sorozat Batmobile
SKU 76188
EAN 5702016974355
Darabok 345
Sorozat LEGO Batman
LEGO ár 9 793 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Batman klasszikus TV sorozat Batmobile 76188 leírás

A LEGO DC Batman: Batman klasszikus TV sorozat Batmobile (76188) készlettel a gyermekekre az eredeti, 1966-os Batman TV sorozat stílusa és izgalma vár. Az ikonikus jármű telis-tele van klassz funkciókkal, emellett egy forgó állványra is rögzíthető.Klasszikus Batman jármű és minifigurákA gyermekek végtelen Batman kalandokat játszhatnak el ezzel a lenyűgöző Batmobile-lal, valamint Batman és Joker minifiguráival az eredeti TV sorozatból. Ez a lenyűgöző jármű tartalmaz egy nyitható csomagtartót, amiben található egy Batarang és kiegészítő elemek, amelyekkel a gyermekek tetszésük szerint kialakíthatják az autó motorháztetőjét, így korongvetőkkel vagy azok nélkül is használhatják. Ha az akció véget ért, a Batmobile kiállítható egy forgatható állványon, így a gyermekek a legjobb formájában mutathatják be klassz, bűnüldöző gépüket.

  • A LEGO DC Batman: Batman klasszikus TV sorozat Batmobile (76188) készlettel a szuperhősrajongókra az eredeti, 1966-os Batman TV sorozat stílusa, akciója és izgalma vár.
  • A csomag tartalmaz egy megépíthető Batmobile-t, amit kilövőkkel vagy azok nélkül rakhatsz össze, valamint Batman és Joker minifiguráit – mindezt a klasszikus, 1960-as évekbeli stílusban – és egy forgatható állványt is.
  • Az ifjú szuperhősök átszáguldhatnak GOTHAM CITY-n Batman-nel a Batmobile-ban, hogy elkapják Joker-t. Ha az akció véget ért, a jármű egy forgatható állványra rögzíthető, amit egy ismertetővel ellátott alaplap egészít ki.
  • 7 éves kortól ajánlott. Ideális születésnapi, karácsonyi vagy ünnepi ajándék a Batman rajongóknak, akik imádják az extra különleges dolgokat.
  • A Batmobile több mint 6 cm magas, 20 cm hosszú és 7 cm széles, emellett más LEGO DC Batman készletekkel is könnyedén kombinálható.
  • Az eredeti, 1966-os Batmobile nem tartalmazott kilövőket, ezért a készlethez extra elemek is tartoznak, amelyekkel könnyedén átépítheted a motorháztetőt, hogy úgy nézzen ki, akárcsak a sorozatban.
  • A klassz szereplőket, járműveket, eszközöket és fegyvereket tartalmazó LEGO DC Batman játékkészlet a gyermekek kezébe adja a szuperhősakciót, amivel végtelen, fantáziadús kalandokban lehet részük.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.