A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76239 DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás

Fegyveres Batmobile Tumbler a Batman filmekből

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás
SKU 76239
Darabok 422
Sorozat LEGO DC
LEGO ár 14 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76239 DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás leírás

  • A LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler: Scarecrow™ leszámolás (76239) a klassz, fegyveres Batmobile™ Tumblerral egyenesen a gyermekek kezébe adja a szélsebes szuperhősstílust és -akciót.
  • Tartalmaz egy megépíthető Tumbler Batmobile™-t, valamint Batman™ és Scarecrow™ minifiguráit fegyverekkel. Batman választható „lidérces” feje még több játéklehetőségre inspirál.
  • Az ifjú akcióhősök a fantasztikus, fegyveres bűnüldöző géppel átszáguldhatnak GOTHAM CITY™-n, és megküzdhetnek a Batman™ filmek ikonikus gonosztevőjével.
  • Ez a megépíthető Tumbler játék különleges születésnapi vagy ünnepi ajándék a 8 éves vagy nagyobb Batman™ rajongóknak és a vagány autók imádóinak.
  • A jármű több mint 7 cm magas, 19 cm hosszú és 12 cm széles, emellett más LEGO® DC Batman™ készletekkel is könnyedén kombinálható.
  • A klassz szereplőket, járműveket, eszközöket és fegyvereket tartalmazó LEGO® DC Batman™ játékkészlet a gyermekek kezébe adja a szuperhősakciót, amivel végtelen, fantáziadús kalandokban lehet részük.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.