A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás 76239

Fegyveres Batmobile Tumbler a Batman filmekbl

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás
SKU 76239
EAN 5702017100098
Darabok 422
Sorozat LEGO DC
LEGO ár 14 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás 76239 leírás

A LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás (76239) egyenesen a gyermekek kezébe adja a szélsebes szuperhősstílust és -akciót.

Fantasztikus, fegyveres bűnüldöző gép
A Batman filmek Sötét lovag trilógiájából ismert, csatára kész Batmobile Tumbler az egyik legikonikusabb jármű a mozi történetében. Nyitható tetejének köszönhetően hozzáférhetsz a vezető- és az anyósüléshez, valamint az irányítópanelhez is. A jármű elejére 2 korongvető van illesztve. Még a Batarang tárolásához is van hely. 2 minifigurát tartalmaz: Batmant egy Bataranggal, horgos puskával és választható „lidérces” fejjel, valamint Scarecrow-t korongvetővel és mérgező félelemgázágyúval. Ha a csata véget ért, a Tumbler Batmobile bármelyik gyermekszobában remekül fog mutatni.

  • A LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow leszámolás (76239) a klassz, fegyveres Batmobile Tumblerral egyenesen a gyermekek kezébe adja a szélsebes szuperhősstílust és -akciót.
  • Tartalmaz egy megépíthető Tumbler Batmobile-t, valamint Batman és Scarecrow minifiguráit fegyverekkel. Batman választható „lidérces” feje még több játéklehetőségre inspirál.
  • Az ifjú akcióhősök a fantasztikus, fegyveres bűnüldöző géppel átszáguldhatnak GOTHAM CITY-n, és megküzdhetnek a Batman filmek ikonikus gonosztevőjével.
  • Ez a megépíthető Tumbler játék különleges születésnapi vagy ünnepi ajándék a 8 éves vagy nagyobb Batman rajongóknak és a vagány autók imádóinak.
  • A jármű több mint 7 cm magas, 19 cm hosszú és 12 cm széles, emellett más LEGO DC Batman készletekkel is könnyedén kombinálható.
  • A klassz szereplőket, járműveket, eszközöket és fegyvereket tartalmazó LEGO DC Batman játékkészlet a gyermekek kezébe adja a szuperhősakciót, amivel végtelen, fantáziadús kalandokban lehet részük.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.