A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Joker 40428

Joker szemet gynyrkdtet, LEGO kockbl plt portrja

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Joker
SKU 40428
EAN 5702016762419
Darabok 170
Sorozat LEGO Batman
LEGO ár 5 999 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Joker 40428 leírás

A Batman rajongók megépíthetik és kiállíthatják saját Joker portréjukat ezzel a LEGO Kockavázlatok Joker (40428) készlettel. Kizárólag LEGO kockákból épült, amely egy 12×16-os alaplapon áll, amely stabilan a helyükön tartja a LEGO kockákat, így a gyermekek akár még a falra is felakaszthatják a beépített kampó segítségével. A gyermekek számára születésnapi és ünnepi ajándéknak is nagyszerű készlet lenyűgöző kiegészítője lehet bármelyik LEGO Kockavázlatok szereplőportré gyűjteménynek.

  • A fiatal LEGO építők és a Batman rajongók egyaránt örömmel fogják megépíteni és kiállítani GOTHAM CITY egyik leghírhedtebb gonosztevőjének klassz, gyűjthető Kockavázlatok portréját.
  • Nagyszerű ajándék a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen ez a 170 elemből álló építőkészlet a LEGO Kockavázlatok téma része, amely egy 12×16-os alaplapon jeleníti meg az ikonikus szereplők gyűjthető, megépíthető, 3D-s illusztrációit.
  • A több mint 13 cm magas, 9 cm széles és 3 cm mély LEGO Kockavázlatok Joker készlet bámulatos kiegészítője lehet bármelyik gyerekszobának, amelyet a polcra vagy éjjeliszekrényre kiállítva, de a beépített kampó segítségével akár a falra akasztva is kiállíthatsz.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.